Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Не е необходимо някой да те одобрява. Просто "управителя" на групата(в случая Румбата от Разградъ) трябва да те добави в нея.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеОказа се, че само Доби-то е "ЗА" да ме направите виден пияница.
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Хаха, свирепа, бих казал...Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеСигурно борбата със суЖучеца е била ожесточена
Наздраве
Наздраве, Ваше преосвещенство!
Поздравче:
Коментар
-
Леле, леле, за малко ви оставих без надзор и тук забивки, свалки се заформили, та чак на женитба, предхождана от ергенско парти отива работата...
Браво, браво, дай Боже на сватбата да се съберем всичкото бар!
Наздраве и от мен!
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Баш по това време никой няма да те остави сама. Не си свикнала на порядките в бара, затова така си мислиш...
Като стане 11, и повечето окапваме, само няколко героя се държат след този час.
Ама в 9 вечерта всички сме тук. Просто се разсейваме по другите теми из форума.
Наздраве Виви.
Наздраве и на другите.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Споко подкрепям те. Нали Косьо е болен, сега пия за двама. Току що изпих двойно количество водкаПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМи наздраве, ама ме оставиха да си пия сама, мислА пак да се Фкисна и да си тъгувам.
. Сега ще хапна и минавам на биричка. Наздраве на всички!
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Да бе, младоженеца ме остави тука У бара сама, пък после нИдей рИва. А колегите за сваДба се стягат, с'я как да им кажа, че ще връщам подаръците???? мъка, мъкаааа,Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБаш по това време никой няма да те остави сама. Не си свикнала на порядките в бара, затова така си мислиш...
Като стане 11, и повечето окапваме, само няколко героя се държат след този час.
Ама в 9 вечерта всички сме тук. Просто се разсейваме по другите теми из форума.
Наздраве Виви.
Наздраве и на другите.
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Ъъъ, Виви, да ти кажа, че в нашия бар сръбско, гръцко, и други чалги не са добре приети...
Ма нищо де, всеки да си слуша каквото му харесва, но тук не пускаме такава музика.
Наздраве ти.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Не е това целта, ама вече пусках и да не се повтарям, а то е важен подТЕКСТА, а не националността, нал' тъй? НАЗДРАВЕПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЪъъ, Виви, да ти кажа, че в нашия бар сръбско, гръцко, и други чалги не са добре приети...
Ма нищо де, всеки да си слуша каквото му харесва, но тук не пускаме такава музика.
Наздраве ти.
Специален поздрав за КолЮ:
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар