Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    .......Айде сега, нямало ме. На който му трябвам, все ме е намерил.

За съня - сурови дрЪва и малки дЕца. Проверено. А за приятел - това да не е прелюдия към песента "само приятели" ?
    Докарах аз миналата седмица 10 м3 от първото, второто е 50/50 - то за тая работа трЕбЕ и младоженеца да се потруди, колкото повече труд, толкова повече малки деца А за прелюдията, не, сега приятел, другия път може и кафе да пиЙм, ирландско. Па ако рекъл господ, и повече. НАЗДРАВЕ и честит работен ден

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    ...Ако всички считате, че е удачно Liebherr4eto да стане част от клуба на "Бар Наздраве" и вече е дошъл момент за това, с Ясен например, можем да помогнем на Румбата в техническата процедура по отправяне на покана за членство.
    Аде пък, не видях нито едно "ЗА". И вие ли, Брутета такв'из
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От мен ЗА! Нищо че и аз съм пропусната в списъкот на Румбата въпреки че съм от стария инвентар в Барот, просто като се правеше списъкот аз бев в болнични дълготрайно.
      Ясенчо, я гледай по позитивно на тъщите, щото още от сега тъща нямаш а я критикуваш.Мълчи дан та чуе дяволот. Ми то като се поогледаме отстрани и ние преди да се омъжим, гледаме хубаво момче, говори добре, черпи, казва колко е напред с туй онуй, и после като стане някое и друго детенце, хайде да ходим при мама да се жалваме Де сте бе булки дайте да оплюем свекървите, ама само тъщите лоши. И сега за да не спамя темата от заран виквам една Наздравен, с кафе по ирландски
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Там е тя белята я. Гледаш, гледаш - жена, в общия случай и хубава, и разбрана, а при късмет - и умна. И я вземеш. И се отключва в женския организъм някакъв процес, който я прави да заприлича на майка си, ако нямаш късмет - още преди да е родила децата, та да имаш повод да я търпиш.
        Аз мога да кажа, че вече приличам на майка си, така че- каквото такова. До тук с трансформациите. Е верно че малко мязам и на баща ми

Айде, обяд стана, дават по бира. Наздраве
        Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 23-11-11, 11:27.

Коментар

Малий, тия маат пиенье денонощно. Да ви завиди човек.
          На пийващите, наздраве. Аз отивам да праа две деЦки партита.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Ще има за мултипла май...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Днес колегата поумнява. Черпи по едно малко. Ще взема да вкарам. Обяд е.Срам ме е, но не мога да го обидя. Наздраве на всички!
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                Днес колегата поумнява. Черпи по едно малко. Ще взема да вкарам. Обяд е.Срам ме е, но не мога да го обидя. Наздраве на всички!
                Не го обиждай! От какво да те е срам? Наздраве, аз пък на обед изпих една тъмна бира!
                LZ1ZAH

Коментар

Ехеййй рекох че съм първи а те от сабале я захванали.Ми наздраве!
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Или не са спирали от снощи НАЗДРАВЕ. Оказа се, че само Доби-то е "ЗА" да ме направите виден пияница.

Коментар

Само внимавайте с пипането. Да кажа аз..............

Ей затова те обичам

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        Или не са спирали от снощи НАЗДРАВЕ. Оказа се, че само Доби-то е "ЗА" да ме направите виден пияница.
                        Макар че съм от близо 2000 странници в бара едва ли имам думата ама едно ДА и от мене.Наздраве!
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Купих си от магазина Загорка резерва, хубаво нещо е .Наздраве с тази биричка , малко бие на пелин де ама карай добра е
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Купих си от магазина Загорка резерва, хубаво нещо е .Наздраве с тази биричка , малко бие на пелин де ама карай добра е
                            Много ми напомня на Малинела- Уникато, ама е с балончета Аз сАм на Маврудче, че любимия още не ми е донесъл от Мелнишкото, пази го за зестра...

НАЗДРАВЕ

Коментар

Айде наздраве и от мене!
                              Настинката се влоши, та мислА 'си сипна жакче, вместо бира.
                              Виви, пепси става уи да грея?
                              От мен имаш ЗА.\ Приятна компания си
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Айде наздраве и от мене!
                                Настинката се влоши, та мислА 'си сипна жакче, вместо бира.
                                Виви, пепси става уи да грея?
                                От мен имаш ЗА.\ Приятна компания си
                                Щом е + жакче, става, става и + джони или джеймисън, все пак са свестни мАже.

Водка с лед разрушава бъбреците.
                                Ром с лед разрушава черния дроб.
                                Уиски с лед разрушава сърцето.
                                Джин с лед разрушава мозъка.
                                Пепси с лед разрушава зъбите.
                                Очевидно ледът е смъртоносен!
                                Предупредете приятелите си - разкарайте леда.
                                Пийте чисто!
                                И не забравяйте - ледът е виновен и за Титаник

НАЗДРАВЕЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 34 потребители онлайн. 0 потребители и 34 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X