Наздраве и от мен!
Имам извинителна бележка за отсъствието, но над домашното съм наблягала всяка вечер, и над 50градусовото и над Керацудовото съчинение.
Косьо не оставяй жената без лечение, вътрешно- греян сироп 50градусов със мед, външно масаж на цяло тяло със специално изпотяване, с повечко адреналин.
Ми а наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Наздраве и от мен!
Имам извинителна бележка за отсъствието, но над домашното съм наблягала всяка вечер, и над 50градусовото и над Керацудовото съчинение.
Косьо не оставяй жената без лечение, вътрешно- греян сироп 50градусов със мед, външно масаж на цяло тяло със специално изпотяване, с повечко адреналин.
Ми а наздраве!
Благодаря за рецептата ще я приложа обезателно.
Наздраве Доби.
Досега бях в гаража-смених си карето. С чисто ново-79 лева. Сърцето ме боли, ама какво да се прави-данък "офроуд" си е солен и трябва да се плаща. Иначе-само по асфалта.
Ха наздраве!
След бира и ракия ако го обърна на червено вино какво ще стане Най-много да се натровя от шоколада Аз май ще се правя матахари тази вечер агейн Наздраве!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар