Да поспамя малко. Два дена се лекувах с парацетамол и водка, но не помогна. От днес съм на антибиотик и поне една седмица ще съм на сухо. Сега пия разни чайчета- ужас. Наздраве на всички в бара!
Да поспамя малко. Два дена се лекувах с парацетамол и водка, но не помогна. От днес съм на антибиотик и поне една седмица ще съм на сухо. Сега пия разни чайчета- ужас. Наздраве на всички в бара!
Наздраве Женичка и група! Можеш да попийваш по малко, няма да се отровиш - просто антибиотикът се усвоява по-бавно. Ама и аз акъли давам...
Жени,всичко е страничен ефект от парацетамола...Да беше пила чиста водка...Айде да пием днес за твое здраве!И далеч от Косьо!Наздраве!
Проблема е във водката. Требе си оригинална домашна ракия. Докато има ракия, вино и бира не пия. Лошото е, че дядото вари огромни количества и се налага целогодишно да се пие всеки ден, щото нема къде да се туря. Нема да я сипваме в Струма, я. Наздраве.
И аз съм на греяно вино с чер пипер. Скоро не бях настивал така, явно няколкото дни в трактора без стъкла не ми са се отразили в добра посока.
Наздраве!
Женъта е сложила един хамериканска ракия на масата, ще я опъваме и не само неяназдраве, сядам, наздраве и на болните, ако пиячката не ви оправи, един здрав сех до припотяване, ако не-бой, пак върши работа, ама по не е кеф
Коментар