Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве Марто ще се учим от теб
    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Да отбележа че и тази вечер съм минал през бара (да не ми пишете "неизвинено")
      Наздраве

Коментар

Наздраве тъкмо се питах кой ли мач гледаш?!?!
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Бутилката с хамериканската ракия свърши...почвам жената...сега се къпе, наздраве...вече съм на...сех вълна, уха Успех на контролното, контролно, контролно, колко ще е ...?контролно

Коментар

А дано да е поне среден успеха Наздраве с последната капка вино..... утре май ще пея на доцента :"Червено вино снощи пих и капка не остана........" и те така Лека и спокойна от мен!

Коментар

А наздраве!Деска,ко стана чеди на изпита?
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Беше контролно и ще науча резултата в четвъртък на следващото контролно нека ми е зле..... Наздраве!

Коментар

Наздраве на най-нетърпеливите!!! Деска,как ще го караш до четвъртък бре,ще се пропиеш от напрежение!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                    Наздраве на най-нетърпеливите!!! Деска,как ще го караш до четвъртък бре,ще се пропиеш от напрежение!
                    Круме,нали повод си требе! Даже и аз съм леко под напрежение...няма да пием без повод я!Наздраве!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве, Деска, Круме, Марто!
                      Отворих си биричка. Повода е ясен.
                      Събота вечер е!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

А така мацоне, аз съм на ракийка... повода вече не ми е ясен напред съм с ма'тряла с две бири..... Наздраве!

Коментар

Добър вечер и от мен,вече е ракиено време и аз ви казвам едно наздраве с една ракия. Жената е болна на хапчета не може да пие за което и съчувствам.
                          Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                            Добър вечер и от мен,вече е ракиено време и аз ви казвам едно наздраве с една ракия. Жената е болна на хапчета не може да пие за което и съчувствам.
                            Лекувай бе Косе,лекувай...А наздраве!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Добра вечер и от мен.
                              Аз снощи пропуснах, че се бях скапал последните дни и снощи се бях одрямал рано-рано.
                              Наздраве от рано за днес.
                              На феновете - приятно гледане на квалификацията на Ф1 за ГранПри на Бразилия.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Аз ликувам ама явно не ставам за лечител но ще я оправим някак си.
                                Наздраве бат Марто.
                                Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X