Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве"

И аз съм на такова тая вечер.Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНай-накрая се прибрах и аз.... Наздраве с червеното вино  

Наздраве.   Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
 Honda CB 919 Hornet
 0898849413-Светльо
 Кръвна Група: 0+
 Коментар
- 

Наздраве. Светльо, трябва ми човек в Сф да вземе нещо и да ми го докара във Вн. Да познаваш някой....може и бивш колега.......става въпрос за бебешки неща....Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеИ аз съм на такова тая вечер. 

Наздраве.     
 Коментар
- 

Аз, при такъв случай пия коняк с чай от мента, първо слагам 50гр. после доливам докато свърши бутилкатаПървоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеДа поспамя малко. Два дена се лекувах с парацетамол и водка, но не помогна . От днес съм на антибиотик и поне една седмица ще съм на сухо . От днес съм на антибиотик и поне една седмица ще съм на сухо . Сега пия разни чайчета- ужас. Наздраве на всички в бара! . Сега пия разни чайчета- ужас. Наздраве на всички в бара! .това е червено гърло .това е червено гърло и после се оправям с аналгин и витамин C. и после се оправям с аналгин и витамин C.
 На другия ден де.Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III
 Коментар
- 

Като обем и килограми как са ?Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеНаздраве. Светльо, трябва ми човек в Сф да вземе нещо и да ми го докара във Вн. Да познаваш някой....може и бивш колега.......става въпрос за бебешки неща.... Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
 Honda CB 919 Hornet
 0898849413-Светльо
 Кръвна Група: 0+
 Коментар
- 

Ха така, викай ми и ти нерез, че да не ходиш пеш другата седмицаПървоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениенерези и те така   
 Свате, станахте двама.
 Наздраве ви!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Майтап бе Деске, още ли не си ни свикнала на простотиите? 
 Понеже ми омръзна все да излагам свата, твоето писание ми дойде добре, и се възползвах.
 Наздраве!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
 -----------------------------------------------
 Питието определя съзнанието... . .
 -----------------------------------------------
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Мерси на всички за рецептите, но ги пробвах, пробвах и сега съм с гнойна ангина . Та за това се наложи да пия и антибиотик. Ма нема се пуашим, ще мине след няколко дни. Пък тогава с пълна сила ще се включа към компанията. Наздраве!

Женя Вълчанова 0888272565 . Та за това се наложи да пия и антибиотик. Ма нема се пуашим, ще мине след няколко дни. Пък тогава с пълна сила ще се включа към компанията. Наздраве!

Женя Вълчанова 0888272565
 Коментар
- 

Откъде да знам....по кльощави ще да са от мене....Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеКато обем и килограми как са ?
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 31 потребители онлайн. 0 потребители и 31 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Наздраве пиянки, нерези и те така
 Наздраве пиянки, нерези и те така 

Коментар