Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНай-накрая се прибрах и аз.... Наздраве с червеното вино
Наздраве.Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеИ аз съм на такова тая вечер.
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеДа поспамя малко. Два дена се лекувах с парацетамол и водка, но не помогна. От днес съм на антибиотик и поне една седмица ще съм на сухо. Сега пия разни чайчета- ужас. Наздраве на всички в бара!
На другия ден де.Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеНаздраве. Светльо, трябва ми човек в Сф да вземе нещо и да ми го докара във Вн. Да познаваш някой....може и бивш колега.......става въпрос за бебешки неща....Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениенерези и те така
Свате, станахте двама.
Наздраве ви!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Майтап бе Деске, още ли не си ни свикнала на простотиите?
Понеже ми омръзна все да излагам свата, твоето писание ми дойде добре, и се възползвах.
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Мерси на всички за рецептите, но ги пробвах, пробвах и сега съм с гнойна ангина. Та за това се наложи да пия и антибиотик. Ма нема се пуашим, ще мине след няколко дни. Пък тогава с пълна сила ще се включа към компанията. Наздраве!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеКато обем и килограми как са ?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар