Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Имамда черпя-днес си купих пръскачка за трактора. Няма снимки, щото на Трявна апарата сдаде багажа, ама това не пречи да си поливам новата придобивка
    А и евтино я взех-само за 500 лв, над три пъто под цената на която втървят тези пръскачки
    Та наздраве...
    Барман, налей на целия бар по едно от мен.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Баф мааму ! Изтрезнех от любопитство !
      И що така тайнствено ?!
      Я подскажи само - това дет не е за изпускане , пие ли се ?
      Не зная дали няма да те подлъжа. Всички казват ,че било невероятно,ама така казваха и за Любка,комшийката,а аз мисля,че нняма нищо особенно. ..........Вкус ...........Я се увери сам.......!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Имамда черпя-днес си купих пръскачка за трактора. Няма снимки, щото на Трявна апарата сдаде багажа, ама това не пречи да си поливам новата придобивка
        А и евтино я взех-само за 500 лв, над три пъто под цената на която втървят тези пръскачки
        Та наздраве...
        Барман, налей на целия бар по едно от мен.
        Коле ,мерси. Тия листни въшки си намериха майстора най-накрая .

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
          Викай сервитьорката тогава..................!!!

Дойде момичето.
          Срещнах я, казах и -Добър вечер ! А тя ми отвърна: - Колко си убедителен, с две думи и ме нави
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение

Дойде момичето.
            Срещнах я, казах и -Добър вечер ! А тя ми отвърна: - Колко си убедителен, с две думи и ме нави
            ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХХХХХ,С две думи ставаха чудеса,а сега.........???

Коментар

А сега ще Ви пожелая лека вечер.Утре трябва да поработя. Утре по същото време.........До скоро !!!

Коментар

А сега ще Ви пожелая лека вечер.Утре трябва да поработя. Утре по същото време.........До скоро !!!
                Лека и спокойна вечер !
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ела да ти напиша една рецепта и тия дето са т ги дали при изписването ги хвърли.

Ми написаха ми: ракия,червено вино 3x3 така цял живот....
                  Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                    Е това е рецепта за дълголетие!
                    Наздраве.
                    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Не зная дали няма да те подлъжа. Всички казват ,че било невероятно,ама така казваха и за Любка,комшийката,а аз мисля,че нняма нищо особенно. ..........Вкус ...........Я се увери сам.......!!!
                      Ааа , за комшийката спор няма - невероятна си е , аз си го знам от личен опит . Ама тя не е Любка , а ..... опс ! Ти за твойта ли говориш ?! Лелее , добре че жената не чете тука !
                      Аааа , със служебните въпроси : до тук ! Ай наздраве , че като гледам и кви сервитьорки се появиха ....!
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                        Ей юнак ! таа терапия бас държа , че повече от 3 дни нема да издържи ! Минах я миналата седмица точно от петък - до неделя .
                        После темата за махмурлука , реанимация - и на работа от вторник !
                        ..а за ракия се сетих чак в сряда вечерта - и то една две предпазливи ...
                        Та от личен опит : 3х3 , плюс два дена за възстановяване на кислорода за дишане.
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Хайде от мен лека вечер, че утре нали ще ходя на "Лудогорие 2010"-трябва да съм свеж...
                          Очаква се доста кал, и вечерта май някакво агне му омръзнал живота, ама ще видим...
                          На оставащите в бара-наздраве!
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ей юнак ! таа терапия бас държа , че повече от 3 дни нема да издържи ! Минах я миналата седмица точно от петък - до неделя .
                            Та от личен опит : 3х3 , плюс два дена за възстановяване на кислорода за дишане.
                            Абе,то ако е само 3x3 издържам месец....
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Ей голямкупон днес се е завихрил пак. Наздраве на компанията!
                              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наборче знам че не си лабавосвен нещо да си се убъркалМай требе да направиме едно едно унищожение на врагът„алкогола“та да улезнеш у релси
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X