Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
    Дай нещо по весело бе коте,че те и двете ме вкараха в некъв филм ...... иначе са много добри парчета Наздраве!
    Първото беше грешка, а второто е просто хубаво , но тъжно... Права си!
    Еееее Марти знаеш къде ми е слабото место, сега вече съм готова и за дискотека Наздраве!
    Не знаех, каква музика предпочиташ, но ето ...

Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter
      Не знаех, каква музика предпочиташ
      Слушам всякаква споко, а ABBA ме развесели.... сещам се майка ми какава фенка им е Ама вие пиете ли бе айде Наздраве, LIVE групата къде се загуби
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Варнеската група,давайте некоя и друга снимка от време на време...А наздраве!
        Наздраве Тигре!Деската обича дзупа-рупа,ко ме разбираш...Техно ли е,наше ли е...не че ги разбирам тия музики...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Наздраве Тигре!Деската обича дзупа-рупа,ко ме разбираш...Техно ли е,наше ли е...не че ги разбирам тия музики...

Бе, не че и аз много разбирам... Аз обичам музика, дето ми харесва, а съм много придирчив особено към съвременната.
          Но ето едно, с което поздравявам всички ви:

Наздраве и на групата на живо!

От ТигАрО!

Коментар

Стига бе Марти всичко слушам, Саше поздравявам те за избора Timbaland е голяма работа Аз вече си пих антибиотика, а ВИЕ до къде я докарахте
            Наздраве!
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

До бирата,Чадо!НАздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

До бирата,Чадо!НАздраве!
                Mарто, не си ли на ракия, бе!?
                А, наздраве!

Коментар

Бях,после хапнах(не се случва често да вечерям) и така...на бира...Наздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Дали е ракия, дали е бира нема значение, важното е да се пие. Аз и двете ги имам в хладилника, ама....... не ми е позволено. Марти има ли буря в Люлин сити или тепърва предстои, че като гледам как святка и гърми на там?
                    Наздраве момчета!

Коментар

Дали е ракия, дали е бира нема значение, важното е да се пие. Аз и двете ги имам в хладилника, ама....... не ми е позволено. Марти има ли буря в Люлин сити или тепърва предстои, че като гледам как святка и гърми на там?
                      Наздраве момчета!
                      В Ляолинг се кани да вали от наколко часа...Тъкмо излязох да пия бира...Пих една и се прибрах.Сега духа зверски...А ако ти остане пиене..да зема да дода?А наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве и от мен на тук присъстващите и на събралите се на живо!!!
                        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                          В Ляолинг се кани да вали от наколко часа...Тъкмо излязох да пия бира...Пих една и се прибрах.Сега духа зверски...А ако ти остане пиене..да зема да дода?А наздраве!
                          Не че няма да ти дам, ако дойдеш, ама точно ти да останеш без пиене
                          Наздраве!

Коментар

Аре да ви кажа и аз наздраве. От компа на Косьо и Жени.
                            Снимки утре, че сега няма кой да се занимава с тях.
                            Настроението е на ниво, има много бира, водки и ракии. И от салатата на Румен
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не че няма да ти дам, ако дойдеш, ама точно ти да останеш без пиене
                              Наздраве!
                              Нали знаеш,че никога не стига....Ше дода...
                              Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Аре да ви кажа и аз наздраве. От компа на Косьо и Жени.
                              Снимки утре, че сега няма кой да се занимава с тях.
                              Настроението е на ниво, има много бира, водки и ракии. И от салатата на Румен
                              Нерез,блазе ви...Наздраве на цалата компания!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Марто, ти всичката гад ли затри, та гледаш в хладилника на ближния?
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X