Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    И тези са за задомяване
    И сега кво-търябва да се захващам за работа да направя и аз толкова челяд ли...

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
    Ей тази пъвата има една лебедка в устата си бепък втората цял джип на вратът си. Наздраве
    Преди години приятелите ми се смееха, че остойностявам нещата с това колко бензин може да се купи с тях. Явно сме изкривени вече, да виждаме нещата в лебедки и гуми
    Но май наистина психиката ми е вече повредена. Днес ходихме служебно до Варна, и колкото пъти видях "направен" джип си извъртах главата след него. И още: безпогрешно разпознавам отдалече водача на въжето за лебедката монтиран на носа на джиповете. И на пръв поглед моага да кажа дали даден джип е повдиган, или е в заводския си вид... Е, поне за витарите съм сигурен...

Наздраве пияндета.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Де намери толкоз много брачеди бре Коле или са комшиите от село
      Аде наздраве и глобите се увеличават да знайш
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Наздраве живи и здрави да сте всички.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
          Поздрави на всички!
          Да се похваля - завърших шофьорският курс на половина. За това имам една молба към всички: купувам Лада 2105 на цена до 500 лева (ако изкочи някоя Волга, също казвайте).
          Благодаря!
          Румба ми ти ще загубиш в тази волга бе бате... Пък и кой ще я зарежда а?...

Иначе добре, че си изкарал половината курс, ама това все още нищо не означава. Единствено има значение разултата от изпита. Ама съм сигурен,ч е ще се справиш. И, че ще се похвалиш като вземеш книжкзтз. И, че ще почерпиш

Коментар

Поздрави на всички!
            Да се похваля - завърших шофьорският курс на половина. За това имам една молба към всички: купувам Лада 2105 на цена до 500 лева (ако изкочи някоя Волга, също казвайте).
            Благодаря!
            Румба ,имам нещо предвид,утре евентулано ще ти пиша на лични.Ако не е върната тия дни за скраб...Иначе до последно се тъкаляше...Наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

[QUOTE=Румбата;1121392]Поздрави на всички!
              Благодаря![/QU
              Поздравления да почерпиш като стане нацяло.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Преди години приятелите ми се смееха, че остойностявам нещата с това колко бензин може да се купи с тях. Явно сме изкривени вече, да виждаме нещата в лебедки и гуми
                Но май наистина психиката ми е вече повредена. Днес ходихме служебно до Варна, и колкото пъти видях "направен" джип си извъртах главата след него. И още: безпогрешно разпознавам отдалече водача на въжето за лебедката монтиран на носа на джиповете. И на пръв поглед моага да кажа дали даден джип е повдиган, или е в заводския си вид... Е, поне за витарите съм сигурен...

Наздраве пияндета.
                Наздравеееее!
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Поздрави на всички!
                  Благодаря!
                  Поздравления да почерпиш като стане нацяло.

Коментар

Румба ми ти ще загубиш в тази волга бе бате...
                    Ще се загуби ако е сам , човеко търси с перспектива като намери некоа кака да си се возят двамцата вътре на оффроудь
                    Наздраве адаш и да вземеш и другата половина от изпита
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Тука сме бре Наздраве.Коле стига сме оправяли луфтове ела да ударим по едно
                      Ми да ударим Той Боби няма да се сети да почерпи за акълите...
                      Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                      Де намери толкоз много брачеди бре Коле или са комшиите от село
                      Аде наздраве и глобите се увеличават да знайш
                      Не са мойте бе!!!
                      Това били извънбрачните на батя ти Марта, та сега трябва да се захващам да насмагам. Като ще се сме сватове-да е както трябва. Пък ако не мога да му насмогна с бройката-ще се звъртя из махлата-там ги има много...

Относно глобите-не мож ме уплаши. Ама нали ти думам-чакай да свърша нивите. Ще се обадим на Ванката, на Данчо, па ще ви заведа при Драев В Илия Блъсково-да видите какви купони стават при него. И какво барбекю има...

Засега наздраве, ама само тук...

Коментар

Ще се загуби ако е сам , човеко търси с перспектива като намери некоа кака да си се возят двамцата вътре на оффроудь
                        Наздраве адаш и да вземеш и другата половина от изпита
                        От кога офл-ролдът се нарича кърска либоф?!.Абе ше го уредима манечкия с некоя Ладичка...Наздраве!
                        Ми да ударим Той Боби няма да се сети да почерпи за акълите...

Не са мойте бе!!!
                        Това били извънбрачните на батя ти Марта, та сега трябва да се захващам да насмагам. Като ще се сме сватове-да е както трябва. Пък ако не мога да му насмогна с бройката-ще се звъртя из махлата-там ги има много...

Относно глобите-не мож ме уплаши. Ама нали ти думам-чакай да свърша нивите. Ще се обадим на Ванката, на Данчо, па ще ви заведа при Драев В Илия Блъсково-да видите какви купони стават при него. И какво барбекю има...

Засега наздраве, ама само тук...
                        КАк братя,бре Коле,тФа са чаветата бре!:

ба ма'а му,сега видех кво точно пише...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Кольо, и аз това си мисля, ама пуст мерак. Та както казах, на първо място Ладата (с Волгата ще взема да забърша някоя малолитражка, както нямам опит).
                          Като казвам наполовина, означава ще съм минал изпита по теория.
                          Бат' Марто, благодаря!
                          Поздрави на всички!

Коментар

Малииииии бат'Марто га успе да напрайш толкоз ного чавета бре Респект
                            Ади Наздраве то ти си нашта гордост направо една кофа водчица ти са полага
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Малииииии бат'Марто га успе да напрайш толкоз ного чавета бре Респект
                              Ади Наздраве то ти си нашта гордост направо една кофа водчица ти са полага
                              Tи ако знаеш главата как съм я направил...едвам пиша...ама пък правЕлно
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Малко да мезнем а
                                Кольо, и аз това си мисля, ама пуст мерак. Та както казах, на първо място Ладата (с Волгата ще взема да забърша някоя малолитражка, както нямам опит).
                                Като казвам наполовина, означава ще съм минал изпита по теория.
                                Бат' Марто, благодаря!
                                Поздрави на всички!

Наздраве пияндета.
                                Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                                Наздраве живи и здрави да сте всички.
                                Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Румба ,имам нещо предвид,утре евентулано ще ти пиша на лични.Ако не е върната тия дни за скраб...Иначе до последно се тъкаляше...Наздраве!

Наздраве на всички ! Някоя грозотия ... нещо ?
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 25 потребители онлайн. 0 потребители и 25 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X