Излязах ,пих 2-3 бири на бързо, сега се прибрах и влизам бръсна се къпя се и утре рано рано с Кольо на калта. Наздраве и лека вечер и утро, че най-мразя на пиенето махмурлука.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Наборче знам че не си лабавосвен нещо да си се убъркалМай требе да направиме едно едно унищожение на врагът„алкогола“та да улезнеш у релси
Ми аз веднага че ти редим от къде дойде проблема : Петък и събота : ракиййка , вино , мохабет ... как си му е ред .Дето казва колегата : 3х3 .
Неделя сутрин :една бира (аз за разлика от некои хора я пия само за разрезител и от жажда) и пак си е точно .
На обед застъпихме яко - мохабет , формули , мачове .... та там е проблема : пих една ракия , пих втора , пих трета ... сичко си е на 6 . Пих четвърта - пак си е точно , пих ... не помна вече колко - ма съм си шен .
Е накрая мааму стара - що ми требеше да пия таа кока-кола ?!
Закова ме като маче у дирек !
На другия ден - бирата не помага ...само набива пореден клин ...
Затова - никва кола повече !
А сега на здраве , че имам от добри хора един препек 50 градуса - мед !
ПС Наборе , аз на алкохола съм обявил безпощадна война . Дето казват братушките : Найти и уничтож ! .. ти само го дай е глей после !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев)Преглед на мнение
Гадове такива къркате си сладко сладко, а аз тука се мъча с количка в кутийка......
Айде Наздраве да сте живи и здрави.
Утре имаме сбирка на сектата(няма да кажа къде,че е тайна)и мислим да гътна само 3-4 бири,че утре сабале ме чака път...А да знаеш как се мъчих на две бири в Чановете до преди малко...Мъка...Наздраве!
Утре имаме сбирка на сектата(няма да кажа къде,че е тайна)и мислим да гътна само 3-4 бири,че утре сабале ме чака път...А да знаеш как се мъчих на две бири в Чановете до преди малко...Мъка...Наздраве!
Не ме дразни бе гад, че как бих светнал неколко студенки туборгченца....
Офф размечтах се отивам да се разходя с колата.
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев)Преглед на мнение
Не ме дразни бе гад, че как бих светнал неколко студенки туборгченца....
Офф размечтах се отивам да се разходя с колата.
Е,аре са,едно може да светнеш,нъл имаш карта...А и си корав пияч,от едно да ти стане,да ти стане...кво да ти стане...Наздраве,Светльо!
П.П:Между другото,певицата в Чановете питА за теб...
Коментар