Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Аз пак късно, но редовно. Ейййййййй, ще се пропия. Добре си бях въздържател, ама тоя Тихомир...
    Не ме слушайте. По-добре си е с бар!
    Наздраве!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Аз пак късно, но редовно. Ейййййййй, ще се пропия. Добре си бях въздържател, ама тоя Тихомир...
      Не ме слушайте. По-добре си е с бар!
      Наздраве!
      Айде пак аз виновен! Ей тъй кат му речете на човек и да му се отще пиенето...

Коментар

Не се аби, бре! Даже блазе ти, че отвори бар! Мога и да почеря:
        Наздраве!

Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Е щом ще черпиш... аай наздраве!

Коментар

Хайде, едно кратко наздраве, съпроводено с поздрав за тези, които са на концерт тази вечер.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Специално НАЗДРАВЕ за комисар.
              Поздрав за всички, които настръхват като чуят песента.
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                Специално НАЗДРАВЕ за комисар.
                Поздрав за всички, които настръхват като чуят песента.
                Ау само ти ли не спиш ? Нищо - ще сме двама келеши Наздраве с чай ... само шерифа Кольо да не дойде , че ще ни санкционра за наздравето без алкохолно
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  Ау само ти ли не спиш ? Нищо - ще сме двама келеши Наздраве с чай ... само шерифа Кольо да не дойде , че ще ни санкционра за наздравето без алкохолно
                  Я като един "ИСТИНСКИ """" МЪЖ""" " да ви поздравя с една реклама http://vbox7.com/play:6ab8c18d
                  Мъжете знаят защо!!!

Наздраве
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Това се казвам реклама.НаздравИ !

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                      Това се казва реклама.НаздравИ !
                      Последно наздраве и от мен
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Наздраве. Аз съм като адски напушен- този грък Вангелис ме пренася през Валхала, Рая и всякакви красиви пейзажи. Нещо ме размекна адски много. Толкова романтика ми се вля в главата- жалко, че гаджето спи. Иначе щях да и кажа най- красивите думи и да и опиша най- красивите пейзажи.

Мога да си карам цяла нощ, ама пустото училище не позволява. Лека нощ. Аз явно ще спя в облаците.
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Наздраве. Аз съм като адски напушен- този грък Вангелис ме пренася през Валхала, Рая и всякакви красиви пейзажи. Нещо ме размекна адски много. Толкова романтика ми се вля в главата- жалко, че гаджето спи. Иначе щях да и кажа най- красивите думи и да и опиша най- красивите пейзажи.

Мога да си карам цяла нощ, ама пустото училище не позволява. Лека нощ. Аз явно ще спя в облаците.
                          Май имаме тежък случай... Ще отворя още една каменица, и ще идвам да те спасявам

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Май имаме тежък случай... Ще отворя още една каменица, и ще идвам да те спасявам
                            Гмуркай сеее. Не бе сериозно. Няма ли тема, където да си излея душата под стихове. От 2 години насам много напират в мен. А пък си ги пиша за себе си- кои на хвърчащи листове, кои на компютър. За мен катализатор на творчеството е точно този тип музика- като на Вангелис. А пък и сигурно, защото не пия каменица и не се водя истински мъж.

Да- това не е Вангелис, но и това е супер.
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Гмуркай сеее. Не бе сериозно. Няма ли тема, където да си излея душата под стихове. От 2 години насам много напират в мен. А пък си ги пиша за себе си- кои на хвърчащи листове, кои на компютър. За мен катализатор на творчеството е точно този тип музика- като на Вангелис. А пък и сигурно, защото не пия каменица и не се водя истински мъж.
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=31
                              Те тука се ще се намери тема за тебе... Ако не ще си отвориш..
                              Пробламът ти е равен на чушка

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=31
                                Те тука се ще се намери тема за тебе... Ако не ще си отвориш..
                                Пробламът ти е равен на чушка
                                ЕЕЕЕЕЕ- тва все на мен ще се случи- да има точната тема, ама всичките ми простотии да са на "чатърица" Лека, хора, че полудях.
                                JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X