Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Пълна е кръчмата тази вечер - какво по 'убаво от това?
    Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      ... Ся...Начи...Аку... ни мъ слушъти, ша пусна слух за обща мобилизация и са мулети дъ ни съ паднити при мен
      А, мобилизацията - само през съответния ППРР, след съгласуване с ГУМ-а, т.е. - с мен.
      Хайде, наздраве.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ще гледаме тавана на спалнята....я кое време станало. Ай лека на всички и утре - русата, че умната е за мене. И ако смеете я пипнете, ша ви прата линк към мишената от другата тема Не съм казал, но повтарям тея камънье и желзата да ги занесете до оградата и да ги запалите. Ся...Начи...Аку... ни мъ слушъти, ша пусна слух за обща мобилизация и са мулети дъ ни съ паднити при мен
        лека вечер тогава все пак възрастните хора си лягат рано

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          ХЕИ-то не ма плаши - и те са хора, и те трябва да ядат. И се хранят добре
          Ама щом се цаниш за по 5 бири на квадрат ше те зема да поосвежиш малко интериора. Ще боядисаш стените на виолетки , таваните на детелинки , а мазите на лионски наденички/ да има и за английските летци/... А, щях да забравя - тоалетните ги искам на гейчета /от женски род/... Та тъй....
          Подозирах аз, че си извратен, ама чак пък толкоз....тц тц тц. Аз викам да намажим сичко в бяло и да го кръстим бялата стая.....

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          А, мобилизацията - само през съответния ППРР, след съгласуване с ГУМ-а, т.е. - с мен.
          Хайде, наздраве.
          Ще ти дам направо ВПН да ми ги пратиш сичките....зор ша видат да прекопат морето . Апропо тоя образ "Ся....Начи....Аку...." в момента май е зам.ком. по лог. на 68-ма Наздраве
          Последно редактирано от cveti; 16-04-09, 21:12.

Коментар

Подозирах аз, че си извратен, ама чак пък толкоз....тц тц тц. Аз викам да намажим сичко в бяло и да го кръстим бялата стая.....
            Туй нищо не е. Пък щом си рекъл в бяло, в бяло да е. Ама ти ще си доктора, а аз хапчето дето го/му лапат. Па нека ми е зле...

Коментар

Ще гледаме тавана на спалнята....я кое време станало. Ай лека на всички и утре - русата, че умната е за мене. И ако смеете я пипнете, ша ви прата линк към мишената от другата тема Не съм казал, но повтарям тея камънье и желзата да ги занесете до оградата и да ги запалите. Ся...Начи...Аку... ни мъ слушъти, ша пусна слух за обща мобилизация и са мулети дъ ни съ паднити при мен
              "Айде, от Мен до другото дърво: Бегом..." Такава мобилизация ли да очакваме
              Наздраве, и "Като говориш с мен, ще мълчиш...."
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от bodo
                Ще ти дам направо ВПН да ми ги пратиш сичките....зор ша видат да прекопат морето . Апропо тоя образ "Ся....Начи....Аку...." в момента май е зам.ком. по лог. на 68-ма Наздраве
                Само да внимават, да не управляват танковете след като са пили, че гледай какво става:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
                  Ей тва вече ама пък точно от теб не съм го очаквал. Отивам да се застрелям с поне три куршума в тила.

Коментар

Ние, младите, има какво да правиме...

Коментар

Ей тва вече ама пък точно от теб не съм го очаквал. Отивам да се застрелям с поне три куршума в тила.
                      бъзикам се , но мисля че и два ще свършат работа
                      Прикачени файлове

Коментар

И ваШта мобилизация не ма плаши! Като стар кадър на МВР не подлежа на такава. Освен туй притежавам документи за инвалидност, за автомонтьор, категория "Д" и "Е" и жълта книжка. А върете се оправяйте с мене. Да, да ама не.

Коментар

Te quiero puta

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            И ваШта мобилизация не ма плаши! Като стар кадър на МВР не подлежа на такава. Освен туй притежавам документи за инвалидност, за автомонтьор, категория "Д" и "Е" и жълта книжка. А върете се оправяйте с мене. Да, да ама не.
                            Силата на словото. Силата на слуховете. Език кости няма, но кости троши. Психоатаката - специални умения на специалните сили. Наздраве
                            А сега сериозно. Наистина ще ставам в 5. И смятам да къпя и лягам. Утре - като всеки ден. Годината - като всяка друга. Живота - като предишния и следващия. Може би ще се срещнем някога. В някой друг живот.
                            ПП. Господи, какви неща написах абсолютно трезвен. Какво ли мога да напиша, ако наистина пиех?

Коментар

Силата на словото. Силата на слуховете. Език кости няма, но кости троши. Психоатаката - специални умения на специалните сили. Наздраве
                              А сега сериозно. Наистина ще ставам в 5. И смятам да къпя и лягам. Утре - като всеки ден. Годината - като всяка друга. Живота - като предишния и следващия. Може би ще се срещнем някога. В някой друг живот.
                              ПП. Господи, какви неща написах абсолютно трезвен. Какво ли мога да напиша, ако наистина пиех?
                              Лека нощ, ти на прокълна и заваля та го отложиха джи пи нали
                              признай си

Коментар

бъзикам се , но мисля че и два ще свършат работа
                                Тц, моите са 9х18 FMJ, потърси по темите...или тук http://www.bmv_mm.online.bg/arsenal_patr.html Наздраве
                                Пък и имам в излишък, може да опитам и презареждане

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X