Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Наздраве банда!
    Аз досега бях на червено винце... Асеновградски мавруд'2005, така че продължавам от същото - пада ми се, пък ми е и ред.
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
      Една жена може и да не може да може да прави салатка обаче винаги може да направи на салатка едни мъж, най-паче - собственият...
      Дай го маркучоро гранде насам, легам под масата и зацоквам...

Опс, тука виждам разни намеци - да "се оправям" с маркуча от зелето!!!! Няма ли модератори в тази тема!!!
      Да донесат по-чист маркуч - баш от зелето ли...
      Нямам друг под ръка ,малко ще го изплакна и си ти.
      НАЗДРАВЕ
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
        водка с ориндж джус може ,ама даикири съм забравила ко беше как бешеводката какъв модел я изкаш ,или нямаш притенции.
        Притенции немам за водката-всички бармани ме успивате.Карай с проста,дайкирито има много вариации,основната е сок от киви на фифти,водка и лед разбит с шиш за такъв до ръба на коктейлната чаша-ръба може да не е захаросан,ако не се сервира със сламка.
        Не съм махнаджия-хвърляй една алуминка "Данзка" и овчарска салата с повече печени чушки и сирене.Гроб съм,честна пионерска!
        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
          Наздраве банда!
          Аз досега бях на червено винце... Асеновградски мавруд'2005, така че продължавам от същото - пада ми се, пък ми е и ред.
          наздраве Фани, разбрах че си пораснала със една година , наздраве мадам , страхотна дама си , извини ме че съм искран
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            наздраве Фани, разбрах че си пораснала със една година , наздраве мадам , страхотна дама си , извини ме че съм искран
            ...пак навреме-пияндурник...
            Наздраве,Юли!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Притенции немам за водката-всички бармани ме успивате.Карай с проста,дайкирито има много вариации,основната е сок от киви на фифти,водка и лед разбит с шиш за такъв до ръба на коктейлната чаша-ръба може да не е захаросан,ако не се сервира със сламка.
              Не съм махнаджия-хвърляй една алуминка "Данзка" и овчарска салата с повече печени чушки и сирене.Гроб съм,честна пионерска!
              Наздраве!
              Четири шишонки стигат ли за първо времеако не ще бягам до магазина

салатата след малко,че немога да сваря

Коментар

Наз'равеЙ на 'сичкиЙ!

Коментар

Наздраве-е..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Хайде не бъдете скромни,поръчвайте докато съм тук,после няма кой на празна маса само може сервитьорката,да ви изгони

Коментар

Ко прайте ве? Я наздраве бърже, да не ми са ошумолявате таквиз...

Коментар

Наздраве!
                        Данска А ловим самолета от Доброславци и идем ше ме фърлат с парашут И приготви една кофа доматен сок да не одиме да търсиме нощескаИ водка кашон да не те излъжат
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                          Четири шишонки стигат ли за първо времеако не ще бягам до магазина

салатата след малко,че немога да сваря
                          Лимонените дивотии ги уволнявай,за саладжоса ако искаш ти вари Яйца и режи сирене,аз ще накляфкам на едро доматите,белената краставица и шунката.После докато сърбам от любимите ми алуминки сложи магданоз,сол и олио...
                          ...не те фиркам,ама като ще я караме салтанатлийски...
                          Наздраве,ако искаш аз и сиренягата мога да заколя-само да седнем на софрата по-немедленно...

Коментар

Лимонените дивотии ги уволнявай,за саладжоса ако искаш ти вари Яйца и режи сирене,аз ще накляфкам на едро доматите,белената краставица и шунката.После докато сърбам от любимите ми алуминки сложи магданоз,сол и олио...
                            ...не те фиркам,ама като ще я караме салтанатлийски...
                            Наздраве,ако искаш аз и сиренягата мога да заколя-само да седнем на софрата по-немедленно...
                            Нямаш грижи, Кашкавал да турна ли или без него ще минемчакай да забъркаме салатата ,пък мезето за десерт,с мазни ръчички ви казвам
                            Наздраве колеги

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                              Данска А ловим самолета от Доброславци и идем ше ме фърлат с парашут И приготви една кофа доматен сок да не одиме да търсиме нощескаИ водка кашон да не те излъжат
                              Яла,бе-първо ще има туроператорски виражи из мазето.После те бичим на пангара срещу мен на софрата и почваме...
                              ...пък за доматения освен чер каква магия имам за слагане при пивтунене на водки...
                              Наздраве!

Коментар

а наздраве http://vbox7.com/play:2b0f59df
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X