Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Аз цел ден чукам, и никой не ми отвори
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ей,тази вечер е само за мъже май,а,амчи ний жените ко ша праим,ша перем ли бре,е па можем и да правиме друго,я НАЗДРАВЕ и ви желая приятна и готина вечер на всички де, да няма недоволни

Коментар

Ниватест, начи сега ще спиш кат къпан!
        Ай наздраве кръчман'яци!
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Аз цел ден чукам, и никой не ми отвори
          Да не чукаш на...задната врата?А наздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Кво праите много сте работни,нали знаете че от работа се става гърбав, а не богат
            Наздраве и от мен
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Откровенно казано чукането си е чукане ,@бането @бане.............като спреш да се празниш навънка започваш да се пълниш навътре.............Та наздраве седнах на водка............Глупости ли това си е живата истина..........дори мога и да се аргументирам.............Щот нали ти е ясно че е едно да кажеш:

Отивам да чукам ...а съвсем друго.....:

Е@а и бягам........
              Последно редактирано от nickbochev; 01-04-09, 01:06. Причина: цензура

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Стига с тия репи, де. За кво гледаш зайци. Айде да праиме бартери. Репа за заек. Наздраве.
                Освободи се един ден да си пийнеме като ората и заек ше изпечеме и ше го апнемеИ най важно е да те зарибим подарък неколко малкипосле нема оправия
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве и от мен на всички

Коментар

Първоначално публикуван от Antoaneta Преглед на мнение
                    Наздраве и от мен на всички
                    Здравей,Тони,щом си рекла-НАЗДРАВЕ и добре си ни дошла у бара,приятна вечер от мене

Коментар

Здравейте, банда!

Аз сега се прибирам Как сте се развихрили тук

Хайде наздраве и от мен!
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Ей ги пак. Зевзеци. Уточних аз, че става въпрос за фаянс и теракота, ама кой за квото си мисли....Наздраве.
                        Като толкова искате да....чукате, имам още 2-3 секача, чук и тесла...идвайте, че има още плочки за...доизчукване
                        Ама не, важното е да се разводнява темата, че ги няма модераторите да ви лепнат по едно наказание......за спам
                        Са ша пиете или ша .......Наздраве де...

Коментар

-Скъпи, би ли ми изневерил?
                          Съпругът: - Нави ме! Давай!

Наздраве за схватливите!
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                            Ей ги пак. Зевзеци. Уточних аз, че става въпрос за фаянс и теракота, ама кой за квото си мисли....Наздраве.
                            Като толкова искате да....чукате, имам още 2-3 секача, чук и тесла...идвайте, че има още плочки за...доизчукване
                            Ама не, важното е да се разводнява темата, че ги няма модераторите да ви лепнат по едно наказание......за спам
                            Са ша пиете или ша .......Наздраве де...
                            Чукането е работа...и в сутиен да я сложиш(работата),тук удряш(чукаш) на камък.Нема никой от тук присъстващите да я пипне.По-добре корем от бира,отколкото гърбица от чуканеОпс,ралта
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

А бре ей , маскари, туй тука е бар, а не публичен дом! То да не се стопли малко и се разгонихте кат котаци... Абе, де са жените ви? Спят ли че не видАт какви ги пишете!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                А бре ей , маскари, туй тука е бар, а не публичен дом! То да не се стопли малко и се разгонихте кат котаци... Абе, де са жените ви? Спят ли че не видАт какви ги пишете!
                                Мани ,не думай...Моята е до мен,ама добре че си мисли че тука само за джипки си говорим,та не гледа много-много.Аз затова бях против да го обръщаме на бардак още в началото.Че как боли с маркуча на пералнята... А наздраве,нерези!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X