Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Максе, друже, иСчетох Фнимателно к'во са ти писали кИлегите и съм сигурна, че не е от лошо сърце.
    Така, че не се коси, мойте дЯца преди време ме разпитваха как се ставало модератор и понеже Симеон ли, кой ли беше писал някъде "модераст", а думичката много им хареса и ми викат: "Мамо, ако станеш модерастка, много ли ще модерастваш?"
    Айде - наздраве на оцелелите в бара!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Хора-а. Айде да си лягаме, че утре сме на работа. И не се карайте, обичайте се. А, наздраве..
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Привет!
        Чета наздраве на всички...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

а наздраве , Максеее ти ли черпиш бесr къв е позеленел, кво те е яд бре
          Последно редактирано от Юли; 30-03-09, 01:06.
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро!
            Будни да има?

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
              Привет!
              Чета наздраве на всички...
              Ей, Хънтъре, добре дошъл отново
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Гадефче,верно ли с такива вчипетления си ме припознал,братле?
                Жалко,требеше да позеленея и узрея...
                Лека!
                Всъщност много се радвам, защото си доказал, че си отговорен, може да ти се гласува доверие и си се нагърбил с тежка, неблагодарна и неплатена работа.
                Кат' ти писне, пали колата и идвай - ей го де Балчик, във фризера чакат едно калканче и диво прасенце, а под масата в кухнята - две дъбови буренца...
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Предполагам ,че вече сте се наработили ,и вече може да си пиинете като бял човек,и да се отпусне на дивана ,да си налеете нещо квото дал господ ,и жената да направи салатка и така нататък.
                  хайде наздраве
                  http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                    Предполагам ,че вече сте се наработили ,и вече може да си пиинете като бял човек,и да се отпусне на дивана ,да си налеете нещо квото дал господ ,и жената да направи салатка и така нататък.
                    хайде наздраве
                    Лошо нема в пожеланията.Ти последно ще сервираш ли питиета или ще правиш ретроспекции на нечия душевна дискомфортност,докато киризи "айдълите"?!
                    Наздраве!
                    ...за мен водка,ако може и портокалов сок...ако не,джуркай ми едно дайкири да не мрънкотя...

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                      хайде наздраве
                      ... и жената да ни направи на салатка и така нататък....
                      .....и гууука, ли, гууука....

Наздраве!
                      Краси, капни едно буренце Staropramen, ако обичаш..
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Здравейте алкох... пардон, колеги. Наздраве!
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

МАКСЕЕЕЕЕ,,,,,

максеее,,, тове цитираи онова е на за Фани
                          Последно редактирано от Юли; 30-03-09, 21:41.
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            МАКСЕЕЕЕЕ,,,,,
                            Еее, Юли, недей вика, че ме боли главата. Наздраве, друже!
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Лошо нема в пожеланията.Ти последно ще сервираш ли питиета или ще правиш ретроспекции на нечия душевна дискомфортност,докато киризи "айдълите"?!
                              Наздраве!
                              ...за мен водка,ако може и портокалов сок...ако не,джуркай ми едно дайкири да не мрънкотя...
                              водка с ориндж джус може ,ама даикири съм забравила ко беше как бешеводката какъв модел я изкаш ,или нямаш притенции.

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                              ... и жената да ни направи на салатка и така нататък....
                              .....и гууука, ли, гууука....

Наздраве!
                              Краси, капни едно буренце Staropramen, ако обичаш..
                              Жена ти може да те направи на салата или да ти направи
                              едно буренце веднага го дотъркалям до бара ,от там на сетне ти давам маркуча от зелето и се оправяй.
                              наЗДРАВе
                              Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 18:56.
                              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito
                                Жена ти може да те направи на салата или да ти направи
                                едно буренце веднага го дотъркалям до бара ,от там на сетне ти давам маркуча от зелето и се оправяй.
                                наЗДРАВе
                                Една жена може и да не може да може да прави салатка обаче винаги може да направи на салатка едни мъж, най-паче - собственият...
                                Дай го маркучоро гранде насам, легам под масата и зацоквам...

Опс, тука виждам разни намеци - да "се оправям" с маркуча от зелето!!!! Няма ли модератори в тази тема!!!
                                Да донесат по-чист маркуч - баш от зелето ли...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X