Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    Привет!
    Аха била темата извън закона...аз за ,ко мислиш имам картон и съм наказан...ама шшшът...тихо да не чуе някой модератор, че комментирам...не им казвайте, че пак ще ме накажат...
    Другари и другарки модератори аз вече слушам...верно бе...честна комсомолска...заклевам се...да ми исъхнат чорапите...
    Моя приятел Добри от Бургас знаеше една думичка за модератори, дето звучи много интересно...немога да се сетя каква беше тая дума...
    Пък за твоя талон приятелю искрено съжалявам...
    Що за приказки са това? Търсиш си повод за заяждане ли? То и аз знаех няколко думички за такива дето само се оплакват, ама трябва да питам комшията Недялко, че май съм ги забравил...

Коментар

• Привет!
      Конското месо си е супер...и аз от начало се дърпах да ме пита човек защо...
      Моите пичове обикновено обикалят хайван-пазарите есено време и търсят някой охранен, млад и куц кон...щото по евтин...барем да не са мъчи животинката...
      Обаче мисля, че нещо бъркаме в рецептата...трябва май да колим не едно а две прасета по 120 кила, че нещо много сух става суджука...
      Не съм клал или драл кон...само ме викат да режа на парчета месото и да го смилам в електрическа месомелачка...след това смятаме колко пари е излезнало всичко и си оправяме сметките, пък после си делим суджука...даже не знам и какви подправки и колко се слагат...
      Наденицата даже е на сто процента по хубава от купешката...
      Става супер, обаче свърши...жалко...на есен пак...

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Що за приказки са това? Търсиш си повод за заяждане ли? То и аз знаех няколко думички за такива дето само се оплакват, ама трябва да питам комшията Недялко, че май съм ги забравил...
      Привет!
      Тишо недей...нали сме приятели...той и моя съсед се казва Недялко...ако и твоя комшия е лауреат като моя по добре да си останем аверчета...вечна дружба...
      Да попитам аз червен винцой с козе сирене и печени орехи дали може...щото ако може да слагам орехите във фурната...
      Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:05.
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter
        Привет!
        Тишо недей...нали сме приятели...той и моя съсед се казва Недялко...ако и твоя комшия е лауреат като моя по добре да си останем аверчета...вечна дружба...
        Да попитам аз червен винцой с козе сирене и печени орехи дали може...щото ако може да слагам орехите във фурната...
        Нямаш проблем, но не съм свикнал да си трая като се опитват да ме засегнат.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Нямаш проблем, но не съм свикнал да си трая като се опитват да ме засегнат.
          Привет!
          Е и аз тъй де...
          Ама карай...да сме живи и здрави...
          На всички мир и любов и много пари...
          Да питам орехите във фурната как да ги приготвя...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Виждам, че има желаещи!
            Айде и останалите да кажат, дали искат.

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
              Виждам, че има желаещи!
              Айде и останалите да кажат, дали искат.
              Привет!
              Мисля че идеята е супер...даже може някой да организира едно агнеизяждане някъде на теферич...разходите за агнето си делим...ама трябва да е по към лятото, че Максимилиян и Тишо да ни предадът няколко урока по рибарлък...
              Вий си зуцкайте ичкийката тука, че аз трябва да излизам с жипката да тегля братчеда...неговото ренде пак бърдисало...
              Пък ако знаете орехчетата какви харни са станали...нямам търпение да му заседна...вино, орехи, вино, сиренце...ама и ша си купя мъничко беконец...
              Е. Абу

Коментар

Мархаба пичове и п***и ... дами ! Първо некой може ли да ми каже вторник ли сме днес или четвъртък ? Щот се разрази спор ....
                Сутринта ми обявиха 50 сантима снег по северозападните склонове на Балкана и понеже нема д аможе да се влиза у гората , от обед решихме с едни аверчета проблема с една убава ракия , туршия от камби , а чак като зафанахме един мазен гювеч от диво прасе с добавки , един мискинин изкара скатано мерло от Ветрен , та вече на трета фаза зехме да вкарваме каните ... резултат : н езнам кой ми е прибрал джипката у гаража , подозирам жената , ма тя ся ми е сърдита и не ми казва кой ден сме .
                Друго : гледам , че тука има апел за обединение на кръчмата със сладкарница "Захарно петле" . Мен не ме бъка , ма кат си знам попивателните ... таа работа нема да а бъде !
                Трето : Още бистрите конския суджук . Кой не ще - не ще ...демокрация ! А че е деликатес - спор нема ! Само един гяволък при приготвянето : Требва да му извадиш жилата ! Щот е кат моя , войнишкия .. ( еххххх )
                Последно : към ЕсПеЕл77 : Братче , не се чуди ,ами снеси ХХ кинта на некой инструктор дето чисти черни точки , че иначе с 5 останали си "на ръбъ" , дет вика Гадния .
                Наздраве с едно туборгче! За избистряне на погледа ... после може и как си му е реда от начало ... ако не ме е измаала мойта с точилката за кори !
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Привет!
                  Мисля че идеята е супер...даже може някой да организира едно агнеизяждане някъде на теферич...разходите за агнето си делим...ама трябва да е по към лятото, че Максимилиян и Тишо да ни предадът няколко урока по рибарлък...
                  Вий си зуцкайте ичкийката тука, че аз трябва да излизам с жипката да тегля братчеда...неговото ренде пак бърдисало...
                  Пък ако знаете орехчетата какви харни са станали...нямам търпение да му заседна...вино, орехи, вино, сиренце...ама и ша си купя мъничко беконец...
                  Гредииииичка,дебееееееееееелшка-той оня кухендер maxxx-а верно като замаа пукница и чевермета,после отива да мята въдиците...Пък ако го направи на напита кофа,ще му откъсна кратуната после.
                  Ще му кажа да дава такъмите и акъли докато се напивате-кой излезе лоша ученичка и не фане рибе-да бяга за бири и ракии.Да е помнил фъфлясали акъли...
                  Абе,наздраве!

Коментар

Ша ма извинявате ама аз идвам в кръчмата много ФИРИ.
                    Не знам как ма пусна охраната ама май требе да си одим.
                    Абе ще ударя едно пък може и да ми светне.
                    Ае Наздраве да го е!

Коментар

Добра вечер другарчета,отдавна нисъм ся мяркал ма тва щото не пия
                      Седях си и си душех само рикийката и си гледах Айдъла,бесен съм другари http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=55400&page=3 надам се да ме подкрепите

Наздраве и дано несъм ви развалил вечерта

Коментар

Наздраве на целия бар.

Ама ви нося проблем, младежи и девойки. По-старият човек, като удари едно-две - и го удря на носталгия.

Така че заповядайте един ретро поздрав. Дано не ви пресече глътката; от 60-те е все пак.

http://www.youtube.com/watch?v=LvrT7...eature=related

И пак наздраве!
                        Искам България чиста!

Коментар

Добра вечер и от мен, приятели.
                          Влизам малко късно, но затова пък имам повод да почерпя.
                          Днес сина ни Константин навърши 4 г.
                          Да ни е жив и здрав.
                          Хайде, наздраве на всички по този повод.

Прикачени файлове
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Гредииииичка,дебееееееееееелшка-той оня кухендер maxxx-а верно като замаа пукница и чевермета,после отива да мята въдиците...Пък ако го направи на напита кофа,ще му откъсна кратуната после.
                            Ще му кажа да дава такъмите и акъли докато се напивате-кой излезе лоша ученичка и не фане рибе-да бяга за бири и ракии.Да е помнил фъфлясали акъли...
                            Абе,наздраве!
                            Привет!
                            Максе, пириятелю аз за лов и морски риболов мога да ва науча много, но от сладководен риболов не разбирам...та за това...
                            Ти мислиш ли, че като се саберем аз ще дойда с празни ръце...се ще се намери някое килце домашнярка...аз за какво мислиш я варя...нали да я пия с приятели...
                            Куриоз ама в старият блок имах един съсед голяма циция не пиеше пък се ракия вари...една сутрин едвам не получи удар...разбили му мазата и над 500 оки ракия му задигнали...ужас...
                            Наздраве на всички...с червено винце и мезе печени орехи и домашно козе сиренце...
                            Последно редактирано от hun_ter; 23-03-09, 22:39.
                            Е. Абу

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              E те-бурда ми беше академичния изказ,я.
                              Само че тренирахме в една каубойска дестинация,дето се сервираха свински бели бъбреци и бирени наливации.Като свършеха 2-та кега и отиваха за още,сервитьорката Янка/женица на години,ама ние подпити тикви/ чуваше:
                              -Янкееее,на тез белите м@ди няма ли една черна...
                              ...кръчме с пернишка печка,дето с 5 кинта Айнщайн и ония щуротии за гравитацията отиваха в запаса...
                              ...аре стига спомени и сополи...заредих чашата...
                              Огън!
                              Котьоооооооооооооооо!
                              Наздраве!
                              Убави времена беха пара чок акъл йокНаздраве

Привет!
                              Максе, пхриятелю аз за лов и морски риболов мога да ва науча много, но от сладководен риболов не разбирам...та за това...
                              Ти мислиш ли, че като се саберем аз ще дойда с празни ръце...се ще се намери някое килце домашнярка...аз за какво мислиш я варя...нали да я пия с приятели...
                              Куриоз ама в старият блок имах един съсед голяма циция не пиеше пък се ракия вари...една сутрин едвам не получи удар...разбили му мазата и над 500 оки ракия му задигнали...ужас...
                              Наздраве на всички...с червено винце и мезе печени орехи и домашно козе сиренце...
                              Хак да му е защо я трупа
                              Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:04.
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                Добра вечер и от мен, приятели.
                                Влизам малко късно, но затова пък имам повод да почерпя.
                                Днес сина ни Константин навърши 4 г.
                                Да ни е жив и здрав.
                                Хайде, наздраве на всички по този повод.

Привет!
                                Ники да ти е живо и здраво синчето...
                                Много да те радва, а и ти него...
                                Наздраве...

Първоначално публикуван от Стария
                                Хак да му е защо я трупа
                                Привет!
                                Аз за туй каквото сваря и гледам да си го изкутуркам с аверчета...
                                Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:05.
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X