Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
    бат'Марто, Стария, само надничате през вратата на кръчмето, а едно "наздраве" не казвате!
    Абе гледаме събрали са се порядъчни хораа ние сме малко несгодния ше кажеме некоя глупост я ще направиме некоя щуротияНе знам Джартов как се е кротнал като ягнесигурно е уморен
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве и от мен ,вие сте на твърдо гориво ,аз съм скромна на биричка,че ако одаря една ракия
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Еее, недей така - няма несгодни тука - всички сме си сгодни! Тази дума я използвам за първи път в живота си
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          .....Не знам Джартов как се е кротнал като ягнесигурно е уморен
          Сигурно се бори с Джак-чето, което му изпратих за в къщи.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Здравейте бандаааа и НАЗДРАВЕ!
            Аз пък днес бях на "Винария"-та с Танасе и Петя, ама не успях да се осВинария... Обаче какви напитки имаше за дегустиране.... мммммммм.... то не беше българско винце - бяло и червено от всички региони, ракийка, розета и т.н..... Освен това имаше южноафрикански, италиански и пр. вина, ликьорчета и.... Абе пълна вакханалия. Страхотно беше, що не ни дойдохте на гости?
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Здравейте бандаааа и НАЗДРАВЕ!
              Аз пък днес бях на "Винария"-та с Танасе и Петя, ама не успях да се осВинария... Обаче какви напитки имаше за дегустиране.... мммммммм.... то не беше българско винце - бяло и червено от всички региони, ракийка, розета и т.н..... Освен това имаше южноафрикански, италиански и пр. вина, ликьорчета и.... Абе пълна вакханалия. Страхотно беше, що не ни дойдохте на гости?
              Фани, защо ги правят тези хубави мероприятия все в работни дни?
              Радвам се, че поне вие добре сте си изкарали там.
              Наздраве.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ами Ники, де да ги знам Аз за това си взех (е, и не само заради това де) свободен ден, та поне на спокойствие да разгледам и дегустиииииирааааам
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

• Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Наздраве, Вили, ако не си успяла да се почерпиш от вчерашното празненство, черпя едно от мен:

Наздраве

как па точно от моито избра , а наздраве

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                  Ами Ники, де да ги знам Аз за това си взех (е, и не само заради това де) свободен ден, та поне на спокойствие да разгледам и дегустиииииирааааам

ма недеи да си го пиеш сама викаи ха наздраве,,
                  Последно редактирано от cveti; 21-03-09, 16:45.
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Обещавам, другия път ще ви предупредя предварително, няма да си пия сама
                    Ааа, забравих да ви се похваля и за друго - вчера откриха така дългоочаквания, мечтан, жадуван, сънуван от толкова ученички (и някои ученици), майки на ученички, мутреси и други скучаещи и търсещи къде да си харчат парите на ангро (ха познайте какво де )..... Мол ъв Пловдив
                    Разгледах го днес (на спокойствие) - същия като в София, с нищо не ме впечатли, освен с високите цени
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Абе гледаме събрали са се порядъчни хораа ние сме малко несгодния ше кажеме некоя глупост я ще направиме некоя щуротияНе знам Джартов как се е кротнал като ягнесигурно е уморен
                      О хо кротнал се.
                      Див глиган в кочина не седи.
                      Аз от тази "Винария" най много харесвам Свинария.Как да го дегостираш това винце, ако не удариш поне една бутилка.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        О хо кротнал се.
                        Див глиган в кочина не седи.
                        Аз от тази "Винария" най много харесвам Свинария.Как да го дегостираш това винце, ако не удариш поне една бутилка.
                        Машаллах на глиганода е жив и здрав
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Айде, Наздраве. И аз се прибрах от работа и право в кръчмето.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Добра вечер ! Кво нещо е да си сподели човек болката , мааму стара !
                            Днес в офиса идва едно приятелче да се видиме и от дума на дума почвам да му се оплаквам че ми е свършило кабернето , а и пукницата горката скоро ше е удари кризата . А той : " Ми що не казваш бре , аз правих на едно аверче от Видинско преди време съдове от неръждавейка за вино и човека онзи ден ми донесе двайсе кила гъмза новоселска. Десет кила са твои ! Обаче аз па имам друг проблем : немам подходящо мезе ".
                            - А , на тебе па проблема ти е никакъв , викам му. Аз преди време правих оборудване от неръждавейка на един месар .
                            Звъннах на познатия месар да подкрепи групата с 5-6 кила мръвки , а той : "Ти кво праш бре , онзи ден 4 кила , сега шест. Да се не развеждаш ?!" Викам : Де тоа късмет де ! Ма требва да дириш един вол да гътнеме тогава!.... и след половин час един юнак цъфна с шест кила вратни пържоли - начукани , мариновани и готови за скара.
                            ....пости , а ?!Еееех , гъмзата си е гъмза
                            Наздраве с трета кана !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Айде наздраве- извикаха ме приятели на кръчма и аз болен-неболен кат не мога да отказвам биричка с панирани калмари, че една, че две и тъй стана тя каквато стана, ами зех си и едно туборгче за в къщи и се курдисах тука в бара с вазе...Та ха наздраве по тоя повод, викам!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Айде наздраве- извикаха ме приятели на кръчма и аз болен-неболен кат не мога да отказвам биричка с панирани калмари, че една, че две и тъй стана тя каквато стана, ами зех си и едно туборгче за в къщи и се курдисах тука в бара с вазе...Та ха наздраве по тоя повод, викам!
                                тц,тц, за жива жалба си ти бре , много ли те болеше докато те влачиха по кръчмите , мале, мале, лошоа работа

а наздраве ,
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X