Абе все да ви питам, какви такива странни хора сте бе? Сутрин си викате наздраве, вечер "на кафенце..". Все се удържам ама ако продължавате така като нищо съм хванал бутилката от 9 сутринта. Е тогава жената вече наистина ще ме изгони.
Абе все да ви питам, какви такива странни хора сте бе? Сутрин си викате наздраве, вечер "на кафенце..". Все се удържам ама ако продължавате така като нищо съм хванал бутилката от 9 сутринта. Е тогава жената вече наистина ще ме изгони.
Ами що не си свериш часовника по нашто време,:и НАЗДРАВЕ
(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Ами що не си свериш часовника по нашто време,:и НАЗДРАВЕ
Е то ако беше само до сверяване на часовника, лесно ама вънка е 20 градуса, слънце пече, аз съм по хавлия, сега ставам - А ВИЕ НАЗДРАВЕ. Как може така бе колеги?! Довечера ще се прибера от работа, ще си отворя една бира и тъкмо да я започна и...- кафенце. Ще ме повредите. Моля модераторите да ограничат достъпа на "чужданците" до тази тема. В противен случай ще се наложи да поркам постоянно. И форума ще е виновен!
Е то ако беше само до сверяване на часовника, лесно ама вънка е 20 градуса, слънце пече, аз съм по хавлия, сега ставам - А ВИЕ НАЗДРАВЕ. Как може така бе колеги?! Довечера ще се прибера от работа, ще си отворя една бира и тъкмо да я започна и...- кафенце. Ще ме повредите. Моля модераторите да ограничат достъпа на "чужданците" до тази тема. В противен случай ще се наложи да поркам постоянно. И форума ще е виновен!
Ууу 20градуса, блазе ти,пък ти не се притеснявай-ни от бирата нито от кафенцето ша са повредиш,що не караш както ти е кеф-така няма да се бъркаш
(0+)
Привет!
Мен питаш ли ме...
Аз нощна смяна пък тука си поркат...обаче при мен на работа не можеш да пиеш, че става голямото БУММММ...та от работата им казвам наздраве с кафенце или тук в Б-я продават едни пакетчета...викат им капучино ама не е...
Свикнах...тъй, че свиквай и ти...
Наздраве събутилници...пояснявам(събутилник идва от съ бутилка)...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Ако дойда у Ню-Йорк, Щото ме викат там да пускам яко чалга у една българска кръчма, то каква ше ни е часовата разлика. Поне да пиеш в по-нормално време. А, наздраве..
М/у другото току що ми се обадиха, че е починал мой комшия. На 64г. Лека му пръст. В последните 10 години никой не го е виждал трезвен по всяко време на денонощието. Не знам всъщност кой е правилният начин на живот.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Да виждаш тука некой да се оплаква от това, че постоянно порка То си е хубаво. Аз от кафето, ми става некомфортно. Вредно е. Та за това : Бира и Щкембе, ама сека сутрин
Наздрава презокеански пиячо
Е как така, аз с кафе, те с ракия. Сбъркана работа. Часовата разлика с NY ми е 3 часа. Когато тям е обед, тука е 9 сутринта. Ядва се. Айде наздраве на останалите. Не ви е срам- толкова рано пък поркат.
Е как така, аз с кафе, те с ракия. Сбъркана работа. Часовата разлика с NY ми е 3 часа. Когато тям е обед, тука е 9 сутринта. Ядва се. Айде наздраве на останалите. Не ви е срам- толкова рано пък поркат.
(0+)
Ако дойда у Ню-Йорк, Щото ме викат там да пускам яко чалга у една българска кръчма, то каква ше ни е часовата разлика. Поне да пиеш в по-нормално време. А, наздраве..
М/у другото току що ми се обадиха, че е починал мой комшия. На 64г. Лека му пръст. В последните 10 години никой не го е виждал трезвен по всяко време на денонощието. Не знам всъщност кой е правилният начин на живот.
Умереното здравословно
пиеньеНаздраве банда и умерено че вижте човека как 10 годин лайф и аут
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Абе, некой има ли на Старият тела да му звънна. А не да ми се крие един такъв. А, наздреве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Коментар