Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    ...Божиите слова винаги са правдиви,Ако и да са изговорени от раб Божи с два черни дроба...

Требе ли да изкрейзиш,че да спреш сока...?Виж си блока на джипа като го фиркаш с вода,а не антифриз колко му е кеф.
    ... махни тоника,само гастрит и газове/бая/ от него.Карай на доматен сок със солчица и чер пипер.
    Наздраве и агаля,кол никой не е забил...Ама и зорлям да се тровиш пак не е добре...
    Абе не ме е яд че кибичих и джипа нямаше ток,а за туй дето нямаше кой да ми помогне да я бутнем ,и задръсти движението.
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
      Абе не ме е яд че кибичих и джипа нямаше ток,а за туй дето нямаше кой да ми помогне да я бутнем ,и задръсти движението.
      Бе че си по-малка от мен добре,ама отскоро ли си в България,че се стягаш за глупости-еле по пътищата.Не че другото е цъфнало...
      Връчвам ти аналите на народната медицина:
      Две чаши "майната му" и салата "е@ала съм му майката на всичкия карък дето ме е погнал,че и настигнал".
      Наздраве!
      ...и споко,че вие и бая боя хабите да сте все брюнетки/с бинокъла такъв цвят скивах/...

Коментар

Бе че си по-малка от мен добре,ама отскоро ли си в България,че се стягаш за глупости-еле по пътищата.Не че другото е цъфнало...
        Връчвам ти аналите на народната медицина:
        Две чаши "майната му" и салата "е@ала съм му майката на всичкия карък дето ме е погнал,че и настигнал".
        Наздраве!
        ...и споко,че вие и бая боя хабите да сте все брюнетки/с бинокъла такъв цвят скивах/...
        Абе не съм ама ,как да помагаме на хората като никой не помага,за народната медицина ще я свърша тая работа ,то има ли значение какъв цвят ми е косата ,разликата е два лева за боя ,а косата си ми е естествена маххх то добре че скивах едни полицай че ги помолих да ме бутнат ,много съм им благодарна,не вярвах че ще ми помогнат.Казвам ти сега наздраве с твойта рецепта, и на всички.Утре пък комшията ще дойде да го види ко му има на джипа,че аз хич ма няма

Коментар

Привет!
          Наздравичката от мен моми и момци...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Абе не съм ама ,как да помагаме на хората като никой не помага,за народната медицина ще я свърша тая работа ,то има ли значение какъв цвят ми е косата ,разликата е два лева за боя ,а косата си ми е естествена маххх то добре че скивах едни полицай че ги помолих да ме бутнат ,много съм им благодарна,не вярвах че ще ми помогнат.Казвам ти сега наздраве с твойта рецепта, и на всички.Утре пък комшията ще дойде да го види ко му има на джипа,че аз хич ма няма
            Ааааааааааа,бъркаш-ако цвета на косата е жълт,жипката гасне два пъти повече.А конкретно-кажи на комшията/ако е дошъл за жипката.../,да погледне за сулфатизирали клеми на акумулатора-тока изведнъж няма как да избяга!После може да погледне нивото на електролита и консистенцията му.Следва замерване заряд на алтернатора и т.н./да не излезе само умрял нов/менте/ или одъртял оловен кютюк...
            Спокойно можеш да ме тровиш на ЛС утре-основно ще бъда в къщи,ако не-погледни ми профила и ползвай някой от мобилните-каквото мога дистанционно да помогна,няма проблем!
            ВСИЧКО е правено от хора,спокойно!
            Наздраве!
            Последно редактирано от maxxx; 10-03-09, 21:37.

Коментар

Ааааааааааа,бъркаш-ако цвета на косата е жълт,жипката гасне два пъти повече.А конкретно-кажи на комшията/ако е дошъл за жипката.../,да погледне за сулфатизирали клеми на акумулатора-тока изведнъж няма как да избяга!После може да погледне нивото на електролита и консистенцията му.Следва замерване на заряд на алтернатора и т.н./да не излезе само умрял нов/менте/ или одъртял оловен кютюк...
              Спокойно можеш да ме тровиш на ЛС утре-основно съм в къщи,ако не-погледни ми профила и ползвай някой от мобилните-каквото мога дистанционно да помогна,няма проблем!
              ВСИЧКО е правено от хора,спокойно!
              Наздраве!
              Според моето виждане май е от акумулатора ,може би е здал багажа ,защото грам ток няма ,и централното и то го няма ,като угасна пуснах аварийните те мигаха една минута и до там,после пък с камък удрях по клемите да не би някоя да се е отхлабила от някой дупка,ама не няма ток.Утре ще видим какво ще излезе все пак ти благодаря че ми каза от какво може да е .Хайде наздраве че от писане не остана време ,че и тоя сървър пак се натовари......

Коментар

Размърдахте се аше се размърдате а аз тая вечер у София на купешка (одеколон)и марулки с репички та малко ми подобриханастроението.Мале къде ми е препека и репитетва го пием кат вода ууууу как па нема да направят неква купешка ракия
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Според моето виждане май е от акумулатора ,може би е здал багажа ,защото грам ток няма ,и централното и то го няма ,като угасна пуснах аварийните те мигаха една минута и до там,после пък с камък удрях по клемите да не би някоя да се е отхлабила от някой дупка,ама не няма ток.Утре ще видим какво ще излезе все пак ти благодаря че ми каза от какво може да е .Хайде наздраве че от писане не остана време ,че и тоя сървър пак се натовари......
                  Пак мешаш диагностиката,колежке!Блъскайки с камък почти нищо не се случва-тънък филм сулфат между обувката и клемата е в състояние да те побърка качествено!!!Махаш обувките,пръскаш/контактен шпрей/-пробваш да палиш.Ако не-мери се електролита на консистенция,после заряден ток,после утечки на тока,локализации и т.н.Ама не тук и не тази вечер-сега наздраве и мааалце разпусни!!!Утре тоже е ден,пък проблема нали си стои-не е заек да избяга...
                  Ако видиш зор при решаванките-предния ми пост!
                  Наздраве!
                  п.п.-да ти умрат и аварийните,при работещ джип до преди малко/в твоя случай/ и алтернатор и изведъж липса на ток повсеместно-тц,виж заряден ток,читави маси "мотор-купе" и акумулатор-такъв кахър след работеща кола/после тотален проблем/ ще е явен и лесно локализиран.
                  Последно редактирано от maxxx; 10-03-09, 21:44.

Коментар

Пак мешаш диагностиката,колежке!Блъскайки с камък почти нищо не се случва-тънък филм сулфат между обувката и клемата е в състояние да те побърка качествено!!!Махаш обувките,пръскаш/контактен шпрей/-пробваш да палиш.Ако не-мери се електролита на консистенция,после заряден ток,после утечки на тока,локализации и т.н.Ама не тук и не тази вечер-сега наздраве и мааалце разпусни!!!Утре тоже е ден,пък проблема нали си стои-не е заек да избяга...
                    Ако видиш зор при решаванките-предния ми пост!
                    Наздраве!
                    Хайде наздраве ,няма да говоря

Коментар

Хайде наздраве ,няма да говоря
                      Думаш,да не говорим...
                      Добре.
                      Наздраве!

Коментар

Добра вечер.
                        Че то тук се е превърнало на технически форум, бре.
                        Какъв е този спам.
                        А, наздраве.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Добра вечер.
                          Че то тук се е превърнало на технически форум, бре.
                          Какъв е този спам.
                          А, наздраве.

Тебе как съм ти набрал...
                          ...от колко време не си назначавал тука ни сервитьорки,ни чистачки,ни к@рви...
                          Газова флашка ли да търся...?
                          Наздраве,амЪ...

Коментар

Ами ади де,де сте бе? Беше отключено и се намърдах....
                            Аз сядам и почвам да се боря тука с една домашнярка с прясна салатка и няква изсъхнала рибица,ма тя свинска такава гадна....
                            Ай,рано пиле рано пие
                            Последно редактирано от nikito776; 11-03-09, 16:01.

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                              Ами ади де,де сте бе? Беше отключено и се намърдах....
                              Аз сядам и почвам да се боря тука с една домашнярка с прясна салатка и няква изсъхнала рибица,ма тя свинска такава гадна....
                              Ай,рано пиле рано пие
                              Здравей,рибарче,не се сърди,че ти викам така.Освен наздраве да ти кажа,ами щом си влязъл в кръчмата.... може и да почерпиш.Първият влязъл-черпи

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                                Здравей,рибарче,не се сърди,че ти викам така.Освен наздраве да ти кажа,ами щом си влязъл в кръчмата.... може и да почерпиш.Първият влязъл-черпи
                                Ба,мчи готово!
                                Ко ши пийш? Ракия,добре сядай, ето една,ма внимавай че е студена много...
                                Земай си и салатка,не се притеснявай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X