Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеЗдравейте и наздравееее!!!
Пфффф,само да има пласмент-продавали кегове водки за пресушаване...
НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
-
забии ножу у топано и да почвамеа наздраве бандаааа http://vbox7.com/play:9604d489
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеПросто те повиших
Наздраве
НАЗДРАВЕ... изпих неколко греяни ракии + една водчица, че съм понастинал... за зелето знаетоКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Привет!
Здравейте пияндурници...събутилници...приятели любими...
Днес не съм на работа...есттествено, че се отрязах...мъничко...тая сутрин се прибрах от работа и не съм спал...в 18 саати пийнах една водчица с братчеда, той стругар човеко...опс сори зъболекар...че трая да ми прай едно кариесче...бях добре...той си ойде у тех и що реших, че ми трябва червен винцойи...ими ся шси казваме наздраве...ама аз няма да утрая дълго...щот ми се спи...
Наздравичката и от мен...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЕ мерси все пак
НАЗДРАВЕ... изпих неколко греяни ракии + една водчица, че съм понастинал... за зелето знаето
Авер виш ся...момата кисело зеле прай...пици прай, според Макса прекрасни...наздрави казва...на работа ходи...ти що не и кажеш, че я обичаш бе...злагаш са....ми кажии...
Е поне аз бих...ма у наше село Добрич няяя такъв модел...има само от тез дето казват само наздрави...другото не го правят...
Бъди мъж...рискувай...рискуват само смелите...риска е благородно нещо...и т.н. и т.н....Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Бъчва вино може да направи повече чудеса, отколкото църква, пълна със светии! —Италианска поговорка
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Привет!
Фани...приятелко любима...благодаря ти...за поговорката...
Наздравичката от мен...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнениеПривет!
Авер виш ся...момата кисело зеле прай...пици прай, според Макса прекрасни...наздрави казва...на работа ходи...ти що не и кажеш, че я обичаш бе...злагаш са....ми кажии...
Е поне аз бих...ма у наше село Добрич няяя такъв модел...има само от тез дето казват само наздрави...другото не го правят...
Бъди мъж...рискувай...рискуват само смелите...риска е благородно нещо...и т.н. и т.н..../... А и това са неща които се казват в очите/ с пистолет на тила
/
Та ще се боря аз докато мога, после се преселвам в Русе пред тях, с женска овчарка/та да не ме закача аватара на Макса/
За сега НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАбе тя думи не иска... само дела/и кюмур/... А и това са неща които се казват в очите/ с пистолет на тила
/
Та ще се боря аз докато мога, после се преселвам в Русе пред тях, с женска овчарка/та да не ме закача аватара на Макса/
За сега НАЗДРАВЕ
НаздравИDaddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеОвчарката да бъде дългокосместа!!!
НаздравИ... Или каквато перука намеря, такава да сложа
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеОвчарката да бъде дългокосместа!!!
НаздравИНаздраве.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЦвят на косъма... Или каквато перука намеря, такава да сложа
...перуката после ще я коментирате...
Наздраве,после ще си ланкате глюпости...
Коментар
-
Наздраве, девойки и младежи.
Как сте тази вечер, когато вече сме "преполвили" работната седмица?proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар