Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Kak Говедо Нали бех Свиня до скоро като това
    сега па Говедо
    За зелето признавам...
    НАЗДРАВЕ
    Просто те повиших
    Наздраве
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      Здравейте и наздравееее!!!
      Наздраве,госпойце Фани-нали при евентуална дозаигравка ще папкаме сладка/чак пък/ ичкийка и ще ви гледаме официализирането в подходящ тоалет и роля,спрямо съответния ритуал...
      Пфффф,само да има пласмент-продавали кегове водки за пресушаване...
      НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН. И умната ей.

Коментар

забии ножу у топано и да почваме а наздраве бандаааа http://vbox7.com/play:9604d489
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
            Просто те повиших
            Наздраве
            Е мерси все пак
            НАЗДРАВЕ... изпих неколко греяни ракии + една водчица, че съм понастинал... за зелето знаето
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Привет!
              Здравейте пияндурници...събутилници...приятели любими...
              Днес не съм на работа...есттествено, че се отрязах...мъничко...тая сутрин се прибрах от работа и не съм спал...в 18 саати пийнах една водчица с братчеда, той стругар човеко...опс сори зъболекар...че трая да ми прай едно кариесче...бях добре...той си ойде у тех и що реших, че ми трябва червен винцойи...ими ся шси казваме наздраве...ама аз няма да утрая дълго...щот ми се спи...
              Наздравичката и от мен...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Е мерси все пак
                НАЗДРАВЕ... изпих неколко греяни ракии + една водчица, че съм понастинал... за зелето знаето
                Привет!
                Авер виш ся...момата кисело зеле прай...пици прай, според Макса прекрасни...наздрави казва...на работа ходи...ти що не и кажеш, че я обичаш бе...злагаш са....ми кажии...
                Е поне аз бих...ма у наше село Добрич няяя такъв модел...има само от тез дето казват само наздрави...другото не го правят...
                Бъди мъж...рискувай...рискуват само смелите...риска е благородно нещо...и т.н. и т.н....
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Бъчва вино може да направи повече чудеса, отколкото църква, пълна със светии! —Италианска поговорка
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Привет!
                    Фани...приятелко любима...благодаря ти...за поговорката...
                    Наздравичката от мен...
                    Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                      Привет!
                      Авер виш ся...момата кисело зеле прай...пици прай, според Макса прекрасни...наздрави казва...на работа ходи...ти що не и кажеш, че я обичаш бе...злагаш са....ми кажии...
                      Е поне аз бих...ма у наше село Добрич няяя такъв модел...има само от тез дето казват само наздрави...другото не го правят...
                      Бъди мъж...рискувай...рискуват само смелите...риска е благородно нещо...и т.н. и т.н....
                      Абе тя думи не иска... само дела/и кюмур /... А и това са неща които се казват в очите/ с пистолет на тила /
                      Та ще се боря аз докато мога, после се преселвам в Русе пред тях, с женска овчарка/та да не ме закача аватара на Макса /
                      За сега НАЗДРАВЕ

Коментар

Абе тя думи не иска... само дела/и кюмур /... А и това са неща които се казват в очите/ с пистолет на тила /
                        Та ще се боря аз докато мога, после се преселвам в Русе пред тях, с женска овчарка/та да не ме закача аватара на Макса /
                        За сега НАЗДРАВЕ
                        Овчарката да бъде дългокосместа!!!
                        НаздравИ
                        Daddy's girl! Always & Forever!
                        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

НаздравИ
                          Цвят на косъма ... Или каквато перука намеря, такава да сложа

Коментар

НаздравИ
                            Абе и аз имам овчарка ама не е дълкокосместа,какво да правя,май да взема да си лягам ли. Наздраве.

Коментар

Цвят на косъма ... Или каквато перука намеря, такава да сложа
                              Бъ,ако та хареса какво кремче искаш?Щото понявга като му гледам кесиите се ПРитиСнявам-не лъжат,па и осеверителя тоже...
                              ...перуката после ще я коментирате...
                              Наздраве,после ще си ланкате глюпости...

Коментар

Наздраве, девойки и младежи.
                                Как сте тази вечер, когато вече сме "преполвили" работната седмица?
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X