Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеАми една добра дума не каза..... А и ти нарече приятеля ми Нивата "ГОВЕДО", може би в най-добрия смисъл на думата. Аре пак наздраве. Абе не знам що ви се месим у семейнио живот. Аре още един път, Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЕто сега казвам: Семейното щастие е в това никой да не натяква на другия, е е сложил, напр. киселото зеле. А, наздраве с най-добри чувства, доброта, радост, адмирации, щедрост, щастие и др..
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеМи, аре, наздраве.. Сипах си водчица и за мезе кисело зеленце.М-м-м-м-м-м.
Кисело зеле-фараш непоръбен,ние в РусИ ядем трюфели с ягоди,поръсени с бадеми и миризма от ауспух на скункс.
...шот сме фарси,че ич,та отсейде...
Селянин кух...,ай наздраве...
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеТраялче,стига с тия темерутски пируети,гати и тулупа ще излезеш-уж дискотеки,монотеки и само тек-и.
Кисело зеле-фараш непоръбен,ние в РусИ ядем трюфели с ягоди,поръсени с бадеми и миризма от ауспух на скункс.
...шот сме фарси,че ич,та отсейде...
Селянин кух...,ай наздраве....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАйде Макссссе, Наздраве. Като дойда към Русе, от мене зелето и музиката, от тебе ракията и трюфелите..
Ако идиш в късна пролит,щ'ти запичатам идин буркан от зелиту-тамън като го отворя ш'си спистя и фойрвергите в твоя чест...
Донси ракиджос-музика есте,асортимент и децибели бол...
НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнениеСкараха ми се, че не минавам да пийнем по едно, та минах, пътьом, да вА видЪ. Наздраве.
НАЗДРАВЕ!
...дигни малко гарда,че не ти отива на папийонката...
Коментар
-
Ей, яд ме е, че не мое да ида на Агрията у Пловдиф, щото требе да праа свирки тия дни. И ше зема да са нАпия. А,Наздраве.
А Васко наистина ни позаряза,та ше налагаме глоби. Ще бъдат изплащани с алкохол.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЕй, яд ме е, че не мое да ида на Агрията у Пловдиф, щото требе да праа свирки тия дни. И ше зема да са нАпия. А,Наздраве.
А Васко наистина ни позаряза,та ше налагаме глоби. Ще бъдат изплащани с алкохол.Ще си правите компания с Васко
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеДобре, че е жена ти /бъдещата!/ да ти направи кисело зеле!!!!!Говедо, признай си!!!
НаздравеНали бех Свиня до скоро
като това
сега па Говедо
За зелето признавам...
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнениеСкараха ми се, че не минавам да пийнем по едно, та минах, пътьом, да вА видЪ. Наздраве.от пиянища кво ше научиш освен глупости
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнениеСкараха ми се, че не минавам да пийнем по едно, та минах, пътьом, да вА видЪ. Наздраве.и приятна вечер
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЕй, яд ме е, че не мое да ида на Агрията у Пловдиф, щото требе да праа свирки тия дни. И ше зема да са нАпия. А,Наздраве.
А Васко наистина ни позаряза,та ше налагаме глоби. Ще бъдат изплащани с алкохол.утре съм у Пльовдив ше се видиме с Пловдивската банда.А сега пих бира после бяло вино отлежало в Македонията в 200годишна бъчва от бяла мура(сещате ли се за аромата)Сега малко ракия препек с кисело зеле и после ше допия белото
С вечерята
а искам да отслабвам
Мале МАЛЕ
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар