Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Малце и аз се забавих,ама хванах се да науча унуй другото участник как да извърти табиетлийска пица-та го раздавах контрола едвам близваща водчица.Пиците вече са шен и си чакат фурнаджиев,време е за тривиалности:
    Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Малце и аз се забавих,ама хванах се да науча унуй другото участник как да извърти табиетлийска пица-та го раздавах контрола едвам близваща водчица.Пиците вече са шен и си чакат фурнаджиев,време е за тривиалности:
      Наздраве!
      Тривиалности, то....
      Като ти прочетох мнението, се представих нещо подобно:

Наздраве.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Привет!
        Наздраве и от мен.
        Имам да питам едно питане...кайсиевата е варена с мед 55 града излезна...трябва ли да и слагам пак мед като я грея сега или да...нещо съм болнаф да си призная...и колко грама трябва да е лекарството...примерно...то греяна хубу ама с какво мезе...
        Моля за бързи и точни отговори...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Тривиалности, то....
          Като ти прочетох мнението, се представих нещо подобно:

Наздраве.
          Ц,чеки да я снимам девствена/преди фурната и кашкавала да е легнал отгоре И/...
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от maxxx; 03-02-09, 19:13.

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
            Привет!
            Наздраве и от мен.
            Имам да питам едно питане...кайсиевата е варена с мед 55 града излезна...трябва ли да и слагам пак мед като я грея сега или да...нещо съм болнаф да си призная...и колко грама трябва да е лекарството...примерно...то греяна хубу ама с какво мезе...
            Моля за бързи и точни отговори...
            Слагай пъпки от карамфил .... и съвсем малко мед без мезе първите две ... после може и мезенце да си резнеш!
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
              Слагай пъпки от карамфил .... и съвсем малко мед без мезе първите две ... после може и мезенце да си резнеш!
              Наздраве!
              Привет!
              За съжаление ще се наложи без карамфилените пъпки...или трябва да питам комшийката...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                Привет!
                За съжаление ще се наложи без карамфилените пъпки...или трябва да питам комшийката...
                Според мен... ноправо бегай при комшийката...и тя да ти сгрее лекарството!!!
                Наздраве и на съседите!.

Коментар

А,наздраве,че съм се ядосал. Отивам да си купим едно АВО 60г. и го изпуснах за 15 мин. Един ме изпреварил. Сега ше се пазаря за една Тула-триколка. Дано не я изпусна и нея.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Според мен... ноправо бегай при комшийката...и тя да ти сгрее лекарството!!!
                    Наздраве и на съседите!.
                    Привет!
                    Приятелю ами аз днес се изпотих над нея два пъти...за комшийката казвам...ся ако отида пак...аз нали съм мъж...трябва да пия една ракия, че да са излекувам...
                    Е. Абу

Коментар

Наздраве!
                      Daddy's girl! Always & Forever!
                      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Наздраве, де.
                        Сега видях къде се губи nyvatest:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Къде сте бре бандаКато рекохте пициднеска си купих пица на парче в София май ше е за последно егати гадостане знам какво има у нея ама я ядох със зор до половината видях едно куче ме гледа та му отчупих едно парченце а то го подуши и така ме изгледа от обида .Сигурно му идеше да ме захапе за гърлотоа аз тва го ядох Боже Боже у цела София само гадостиПосле се чудат че не върви търговиятас гадости.Ееех а едно време имаше чорба от агнешки чревца деликатес по шкембеджийницитеНаздраве
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            А,наздраве,че съм се ядосал. Отивам да си купим едно АВО 60г. и го изпуснах за 15 мин. Един ме изпреварил. Сега ше се пазаря за една Тула-триколка. Дано не я изпусна и нея.
                            Не се коси... Животът е кратък, алкохолът - много...
                            Нал'знайш, търся Урал, с документи и ако може - с кош.... Ако излезне нещо - не ме забравяй!!!

Наздраве, дами и господа, Фчера, на Фторий Фефруарий не можах да се отрежа, днес обаче се движа добре.

Не знам, дали ще направя "пица", надявам се - не..

"Доматче....
                            саламче...
                            краставичка!!!!

Лошо му било..."
                            Последно редактирано от gadeff; 03-02-09, 19:55. Причина: който бръза, бръка
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                              Наздраве!
                              Наздраве скъпа!Наздраве и на Маххх и на майка ти!..

Коментар

Наздраве скъпа!Наздраве и на Маххх и на майка ти!..
                                Наздраве, скъпи! И на жена ти, и на децата!

Аааааааа не!!! Те са малолетни Нека възрастните да пием
                                Наздраве, Стефко!
                                Daddy's girl! Always & Forever!
                                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X