Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
    да и аз се замислих защо идвам от гората хахаха но щях да убия всякаква рима в песничката ти и затова .... хахахаха
    Обаче гледам, че ти сега се развихри и въпреки моя не особено тънък гласец, ще ти изпея сходна приспивна песничка.Подменени са местоположението на героите и ъгъла на завъртане на Земята:
    Аз съм Стоянчо, ида от Гео Милев
    да ти кажа "Лека нощ Маги",
    че е светло вече вън-
    време е за сън,
    време е за сън...
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Наздравеее, не е ли време за пиене,
      Прикачени файлове
      (0+)
      Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

А, аз сега се събудих, какво пиене...По-късно.
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Така, а?
          В кръчмата по всяко време?
          А кафенето (На кафе и още нещо...), горкото - все празно си стои. Хайде, поне денем да го посещаваме, бре. Стига с това пиенье целодневно.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве. Вече съм на масата, и в буквалния и в преносния смисъл.

Коментар

Еми наздраве Стана 6 часа време е за сядане на масата

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Така, а?
                А кафенето (На кафе и още нещо...), горкото - все празно си стои. Хайде, поне денем да го посещаваме, бре. Стига с това пиенье целодневно.
                У кафето......... сервитьорката я няма,с тия токчета като слизала от джипа си счупила крако и я няма а НАЗДРАВЕ
                Прикачени файлове
                (0+)

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Така, а?
                  Аа,не е верно...Няма такова нещо!Аз не пия целодневно.Аз пия целонощноА наздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

А ние с антибиотиците кво да кажем. Ама айде едни 50гр. няма да навредят. Наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Наздравеееееееееееее,а,що няма още никой бре, айдеее на бирата и мезето
                      Прикачени файлове
                      (0+)

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        А ние с антибиотиците кво да кажем. Ама айде едни 50гр. няма да навредят. Наздраве.
                        Траялче,един лекар-травматолог на Дунав-Русе ме убеждаваше с пяня на уста,че алкохола и антибиотиците поради нам кви разлики не можело да направят беля като ги консумираш едновременно.Аз му се доверих найс пъти и ей ма на-пиша,даже не шунтирам правописа често...
                        А сега чревоугодника/чети меня/ е забъркАл едни крила с кетчуп,тарос,чер,горчица,чесън на прах,соев сос и малко чимен+1 чаша бяло вино.Като поотлежат къде след час ще им направя сечено на скарата.
                        После едни тривиални прАжени картофи и бяло винце...
                        До този сюблимен момент с окапаните папионки и сурати-водчици мамини сладки...
                        НАЗДРАВЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                          Да и с водка...А после се чудя, защо един мой познат на 17 години има цироза...
                          Наздраве!
                          Ма глей маниячето кво е написал.Не,че той е доктор ,де.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          Питието определя съзнанието....
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            А сега чревоугодника/чети меня/ е забъркАл едни крила с кетчуп,тарос,чер,горчица,чесън на прах,соев сос и малко чимен+1 чаша бяло вино.Като поотлежат къде след час ще им направя сечено на скарата.
                            НАЗДРАВЕ!
                            С това да ме посрещнеш, като дойда. Емотикон-(лигите ми текат).

Коментар

• Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Ма глей маниячето кво е написал.Не,че той е доктор ,де.
                              Брато,аз познавам Ора дето антибиотик не са апвАли,ама цирозата си им е патент...зарЪд пиеньето р'иш...
                              По нашему-"Ако ти е писано да се удавиш-нема се обесиш."
                              Според приветствената табела на едно твърде нелицеприятно заведение:
                              "Jedem dass seine"
                              Наздраве!

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                              С това да ме посрещнеш, като дойда. Емотикон-(лигите ми текат).
                              Грижа=000,ама и още табиетлъци ш'праа да не ни присядат течностите.
                              ...само да не си ми жена-къф кочина правя в кухнята-бати оффроуда,само да има кой да неутрализира ядрения удар...
                              ...пък после вкусничко и се примиряват със сеизмологията...
                              Наздраве!
                              Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:10.

Коментар

Гутен морген и.... чиърс!
                                Daddy's girl! Always & Forever!
                                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X