Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Добър вечер , и Наздраве ! Тази вечер няма да пия , но все пак да сме здрави

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Не "точно" пиянски, по скоро чат раздел.........Наздраве
      Ама ти вЕрваш ли си
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Ама ти вЕрваш ли си
        За кое ???

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          За кое ???
          За "не точно" пиянски
          Daddy's girl! Always & Forever!
          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
            За "не точно" пиянски
            мхм

Коментар

Вижте сега,пих две ракийци и вече преустанових с това удоволствие защото утре живо по здрово ще има доста посетители от страната за поредната ОФФ разходка в Стара Загора,а участниците трябва да се посрещнат подобаващо!Та,за това спрях наливането... в чашката де!Иначе на всички тук желая едно приятно и весело посрещане на съботния ден щото пет дни от седмицата блъскаме,а само два дни почивка в,която се стремим да свършим всичко запланувано през същата в домовете ни - май не стигат!...
              Наздраве на всички тук и спокоен уикенд на Вас и вашите семейства!....

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                Добър вечер , и Наздраве ! Тази вечер няма да пия , но все пак да сме здрави
                Ами като нема да консумираш,налей по едно тъъъънко ручейче-за твое здраве.
                Наздраве!
                п.п.-в мазето нема обидени/надявам се,изказа ми нявга шава от Паисиевия такъв.../,щото е извън форумните постулати.

Коментар

Добра вечер и от мен ! Мене два дни служебен офроуд по горите и калта около Белоградчик ми стигат .
                  Сега тънко : червено вино с пилешки сърчица , препържени в масълце ... Ше искат втора кана ... Наздраве !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Добра вечер и от мен ! Мене два дни служебен офроуд по горите и калта около Белоградчик ми стигат .
                    Сега тънко : червено вино с пилешки сърчица , препържени в масълце ... Ше искат втора кана ... Наздраве !
                    Тури им на сърчицата малко тарос и чер пипер...ще искат и четвърта...
                    Наздраве!
                    п.п.-тоя пиниз съм го правил с петелски "скоростни кутии"-големо мазало и едни каси бири фира.

Коментар

Ха добър вечер и от мен! Днес петък, хубав ден !
                      Наздраве!
                      0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                        Наздраве!
                        Петък, ден на майстора...който работи след обяд, началника му умирал. Как ме е яд, че не работя, а служа.....Наздраве.
                        ПП. И утре да спинкате спокойно, може даже и без гащи, защото, както във вица "ти пази родното небе, мен има кой да ме....." съм дежурен, така, че може да разчитате на спокоен сън.....

Коментар

Наздраве!
                          Че на съботата какъв и е здравния картон?
                          Ще си я посрещнем тука в закачки,пиячки и разни мелени и цялосушени стимулатори/абсилютно не на тъмния дроб/.
                          Наздраве!

Коментар

Наздраве!
                            Наздраве и от мен. След двете ракий съм на Ариана тъмно с пържени картофки със сирене.
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                              Наздраве и от мен. След двете ракий съм на Ариана тъмно с пържени картофки със сирене.
                              ....аз тая вечер само три мерки ...

Коментар

• Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                                Ха добър вечер и от мен!
                                Вече бара ни е по-светъл

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Тури им на сърчицата малко тарос и чер пипер...ще искат и четвърта...
                                Наздраве!
                                п.п.-тоя пиниз съм го правил с петелски "скоростни кутии"-големо мазало и едни каси бири фира.
                                Имат си и чер пипер и чубрица ... и пак каната , ама не помня поредния номер вече ...
                                Е ,наздраве !
                                Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:12.
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X