Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ванка, остави кандидастването, кажи как са колежките във Варна?
Наздраве!
Ами до 4 часа сутринта снощи в една колежка се мъчихме да правим кур.раб. и в събота ме кара една друга колежка да съм ходел у тях и да и прая нейната.
Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Ами до 4 часа сутринта снощи в една колежка се мъчихме да правим кур.раб. и в събота ме кара една друга колежка да съм ходел у тях и да и прая нейната.
Наздраве!
Какви кур... работи им правиш, че си толкожа търсен
Бе не знам защо е трудна, по ми е интересно къде се изгуби, че не ни посещаваш напоследък.
Влизах от време на време, ама като съм съм самочувствие, че мога да подготвя самостоятелно българската история и литература матуритетно, за месец и половина, така става.Пък ще видимЕ Иначе почна да ми липсва форума и бар "Наздраве" наред с вас, колеги.
Защото материала е много и има много години аз избрах математиката преди близо 2 години и кандидатствах с оценката от матурата след това.
Добре си направил.Пред мен стоеше същия избор, но много щеше да ми дойде.А и, не се връзват.В историята помниш и това е.На мен какво ми е в семейство с двама вишисти, специалност икономика и счетоводство.
Какви кур... работи им правиш, че си толкожа търсен
НАЗДАРАВЕ народе
Курсови работи, много гадни. Преди малко се прибрах защото ми трябва комп за да ги направя а във Варна нямам и псувам в момента програмата че нещо се гъбарка с мене и май ще изляза да пия една две бири да се успокоя.
Влизах от време на време, ама като съм съм самочувствие, че мога да подготвя самостоятелно българската история и литература матуритетно, за месец и половина, така става.Пък ще видимЕ Иначе почна да ми липсва форума и бар "Наздраве" наред с вас, колеги.
Добре си направил.Пред мен стоеше същия избор, но много щеше да ми дойде.А и, не се връзват.В историята помниш и това е.На мен какво ми е в семейство с двама вишисти, специалност икономика и счетоводство.
Аз да ти кажа чесно за изпитите не съм учил повече от седмица по 2 часа на ден. Просто гледах да запомням материяла в даскало и ходих 2-3 месеца на уроци ама ей така между другото без да си давам зор. И сега в университета е съм същия не мога да седна да уча за повече от 2-3 часа изнервям се много, ако няма време преди изпита уча сутрин и вечер за не се побъркам. Наздраве аз изчезвам да пия успокоителните си- бира.
Телефон - в профила!
Наздраве!
Ако видиш зор викай за помощ, ей къде е Варна ОЧО е зареден, само го паля и идвам!
Като онези гадните пържоли и гадните ребърца на хижа "Букаците" ли са гадни тея кур.раб.?
Коле, тея младите неразбират че като си отишъл на банкет, не се говори за работа! Ама ще се научат де, още три четири банкета и са готови.
Наздраве на целият бар!
Курсови работи, много гадни.QUOTE]
Като онези гадните пържоли и гадните ребърца на хижа "Букаците" ли са гадни тея кур.раб.?
Не. Направо са невъзможни за направа и аз съм един от няколкото човека в групата на които ни е ясно какво трябва да стане.
Наздраве!
П.П. Виж подписа ми.
Телефон - в профила!
Коле, тея младите неразбират че като си отишъл на банкет, не се говори за работа! Ама ще се научат де, още три четири банкета и са готови.
Наздраве на целият бар!
Айди де адашче кога ще тия другите 3-4 банкета ... щото мене вече ми е мерак
Наздраве на всичките
Коментар