Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
    Добра да бъде Наздраве
    Де се мота до сега? Толкоз народ те чакаше...

Коментар

• А да бяхте казали, че е неделя!!! Май виното ще го пия утре....

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
      Де се мота до сега? Толкоз народ те чакаше...
      Мен????
      Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 21:11.
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Добър вечер. Пожелаваме ти успех. Наздраве.
        Ти нямаш ли си други теми за СПАМ нещо там бели мечки и тн? Айде докато е заключена, може малко и тука да поСПАМиш
        НАЗДРАВЕ
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ей, много русе-фили са навъдиа....
          Къркай, Зжоре, България цяла сега тебе гледа....
          Наздраве, честит понеделник, лека, доходна и напоителна седмица....
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Ти нямаш ли си други теми за СПАМ нещо там бели мечки и тн? Айде докато е заключена, може малко и тука да поСПАМиш
            НАЗДРАВЕ
            Има бе. Сега оспамваме на Насов темата (анкетата). Наздраве.
            Обаче си представи половин таралеж, вързан на синджир, обикалящ нощно време около каравана......ежко тупурка, синджира дрънчи......идилия.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Ей, много русе-фили са навъдиа....
              Къркай, Зжоре, България цяла сега тебе гледа....
              Наздраве, честит понеделник, лека, доходна и напоителна седмица....
              Не ми говори така.....
              Ще взема да си вдигна... самочувствието и после... "Звиняяй, ш ма прощааш, ма ти кой бешИ"
              Пожеланията тъпкано да ти се връщат
              Daddy's girl! Always & Forever!
              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Обаче си представи половин таралеж, вързан на синджир, обикалящ нощно време около каравана......ежко тупурка, синджира дрънчи......идилия.
                Това е като филм на ужасите. Нещо като "То". Абе как може да карате човека да си върже таралеж на цинджир Е ако верно го аправи
                нАЗДРАВЕ

Коментар

Има бе. Сега оспамваме на Насов темата (анкетата). Наздраве.
                  А, не така, колега, ще видиш като дойдат хората на Бриджит Бардо, какво ще става. Тормоз на животни и т.н.
                  Наздраве.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    А, не така, колега, ще видиш като дойдат хората на Бриджит Бардо, какво ще става. Тормоз на животни и т.н.
                    Наздраве.
                    Бричит Мърдо да оди в Сърбия... виж так ората к'во праат...
                    http://www.dnes.bg/article.php?id=27548
                    По този повод, за феновете на Пратчет, некой да има текста на песента за таралежа на леля Ог???
                    Наздраве...
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Бричит Мърдо да оди в Сърбия... виж так ората к'во праат...
                      http://www.dnes.bg/article.php?id=27548
                      По този повод, за феновете на Пратчет, некой да има текста на песента за таралежа на леля Ог???
                      Наздраве...
                      Тоя Зоран бил много закъсал бе. Аз имах едни колеги, след две седмици занятия в гората бяха подгонили една козичка, ама чак пък таралеж.......
                      Цитирам по памет "ох на бати.....виж я милинката как си е вирнала опашчицата "

Коментар

Тоя Зоран бил много закъсал бе. Аз имах едни колеги, след две седмици занятия в гората бяха подгонили една козичка, ама чак пък таралеж.......
                        Цитирам по памет "ох на бати.....виж я милинката как си е вирнала опашчицата "
                        Не четеш внимателно... било народен лек против преждевременна еякулация.... и против ерекция, бих казал....

Коментар

Не четеш внимателно... било народен лек против преждевременна еякулация.... и против ерекция, бих казал....
                          И против всякакъв вид секс бих казал

Коментар

Прочетох аз......ама нали темата е в СПАМ, та викам да поизвъртя малко.
                            Тоя Зоран бас хващам, че си е спечелил вече достатъчно популярност и няма да му се налага да......посяга на таралежи

Коментар

Не ми се събира броя на страниците на екрана, скролвам настрани бая много. Последното мнение което съм чел от темата е около 30пта страница... Не ми се мисли какво има в останалите 150, неизчитаемо.
                              Залавям се

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                                Не ми се събира броя на страниците на екрана, скролвам настрани бая много. Последното мнение което съм чел от темата е около 30пта страница... Не ми се мисли какво има в останалите 150, неизчитаемо.
                                Залавям се
                                Време е, даже и трябва нова членска карта за бара да ти правим (че старата изтече)
                                Тук държим на редовно присъствие, напитки и много хумор.

... Е, понякога и за риболов става дума. А по този повод, ето една мома, която съчетава риболова с бирата.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 25 потребители онлайн. 0 потребители и 25 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X