Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Има ,има...Nyvatest има повод...Още веднъж честито и наздраве

каде бре невидях , аз и затова питам , ше го утрепем, днес минах до него нищо неказа говедото я ме светнете утре да го бачевам аз
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

mission complete . Майка ми щастлива и малко подпийнала си легна. Аз, щом мога да пиша, заначи не съм зле. Удържах на силата на водката
      Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      каде бре невидях , аз и затова питам , ше го утрепем, днес минах до него нищо неказа говедото я ме светнете утре да го бачевам аз
      Майка ми имаше рожден ден. Та премахнах два литра бира и половин бутилка водка
      Дилемата сега е какво да правя другата половина. И тя ли като виното и бирата се разваля, след като е отворена веднъж
      Ако е така, дали ще издържи до утре вечер, или сега трябва да я оправя??? Все пак пари са давани, не трябва да се прахосва
      Последно редактирано от nyvatest; 17-01-09, 01:23.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        mission complete . Майка ми щастлива и малко подпийнала си легна. Аз, щом мога да пиша, заначи не съм зле. Удържах на силата на водката
        Майка ми имаше рожден ден. Та премахнах два литра бира и половин бутилка водка
        Дилемата сега е какво да правя другата половина. И тя ли като виното и бирата се разваля, след като е отворена веднъж
        Ако е така, дали ще издържи до утре вечер, или сега трябва да я оправя??? Все пак пари са давани, не трябва да се прахосва
        да е жива и здрава Маика ти , а ти да и подсигориш щастие и радост , наздраве
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

да е жива и здрава Маика ти , а ти да и подсигориш щастие и радост , наздраве
          Старая се. Ама май рядко успявам Но щом ме търпи толкова години, май не съм най лошият син.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Старая се. Ама май рядко успявам Но щом ме търпи толкова години, май не съм най лошият син.

да бре , егати извинението , щом ме търпи а наздраве

Коментар

да бре , егати извинението , щом ме търпи а наздраве
              май това наздраве ми отговаря на въпроса за водката . Требва да се употреби, докато не е изветряла...
              Та наздраве

Коментар

Чук , чук .... Тишина. Никой нема в бара . Баси , на мен ли ми се пие най-много ?! Срам , не срам - ше си налея една ракийка . Не зарад друго , а щот ми сервираха една разкошна туршия . А туршия не се връзва ни с лимонада , ни с минерална вода . Е засега наздраве на мене си ...(лелеее , цел монолог стана ! )
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Чук , чук .... Тишина. Никой нема в бара . Баси , на мен ли ми се пие най-много ?! Срам , не срам - ше си налея една ракийка . Не зарад друго , а щот ми сервираха една разкошна туршия . А туршия не се връзва ни с лимонада , ни с минерална вода . Е засега наздраве на мене си ...(лелеее , цел монолог стана ! )
                  Наздраве Владе аз току що се прибирам от зайчарника заплодих четири зайкини ама да не помислиш че аз съм действал има си зайци за тая работаТа там пийнах един буркан винченцо и сега се прибрах на ракия с кисело зеле
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

И аз са се прибирам.Ама не от заплождане. А,наздраве. Ракийка с пържени картофки и сиренце.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      И аз са се прибирам.Ама не от заплождане. А,наздраве. Ракийка с пържени картофки и сиренце.

Добре сте си вие, аз още не мога да се оправя от снощи... Даа, какъв изгрев гледах снощи...
                      А дали пък.... как беше за клиновете.... абе, НАЗДРАВЕ да е....
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

С клиновете беше нещо,че все един бил оставал,ама то точно това е веселото.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Е нали се това практикуваме : из клин - в клин.
                          Абе мноо спокойно таа вечер . Май требваше да отида да чукна некоя патка....
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                            Наздраве Владе аз току що се прибирам от зайчарника заплодих четири зайкини ама да не помислиш че аз съм действал има си зайци за тая работаТа там пийнах един буркан винченцо и сега се прибрах на ракия с кисело зеле
                            Добра вечер, приятели.
                            Ти, защо си траеш, а не вземеш да почерпиш? (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...84&postcount=1)
                            И още един от постоянните посетители се скатава - nyvatest.
                            Наздраве.
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добър вечер и от мен Някой именник нямаме ли си или да назначим някого служебно
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Ейййй верно бе ! Аз тамън бех оклюмал , че пиеме без повод ! Наздраве на именниците !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X