Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Не си казала !Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеАми като няма сервитьори......
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Отлагаме го за утрешния ден!Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеНе си казала !
Лека вечер, банда и НАЗДРАВЕ!!!!!Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Я, закъснял съм. Бат'Марто сам ли си бе... или не гасиш компа?
А наздраве!
Г'лей какво намерих http://www.vbox7.com/play:2a0dcb86
Кеф!
Наздраве ееиии.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Милена не я бях слушал от много отдавна... Много добра песенПървоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеЯ, закъснял съм. Бат'Марто сам ли си бе... или не гасиш компа?
А наздраве!
Г'лей какво намерих http://www.vbox7.com/play:2a0dcb86
Кеф!
Наздраве ееиии.
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Много от рано си почнал, бре.Първоначално публикуван от bebo6474 Преглед на мнениеАйде и аз да кажа НАЗДРАВЕ
Няма да издържиш до довечера.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Много от рано си почнал, бре.-сложи едно а,все пак съм жена,айде здравей и наздраве,е като за начало... винцеПървоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеМного от рано си почнал, бре.
Няма да издържиш до довечера.
Коментар
-
Някои пият от радост, други от мъка.......а някои от сабале.Първоначално публикуван от bebo6474 Преглед на мнениеАйде и аз да кажа НАЗДРАВЕ
Аз още съм на кафе.....и кола.
Коментар
-
Е та нали е неделя и всеки си почива,е аз пия за кеф,то от мъка само мъжете пият/ в краен случай жените/Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеНякои пият от радост, други от мъка.......а някои от сабале.
Аз още съм на кафе.....и кола.
НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ
Коментар
-
От ника не личи пола, а иначе лошо няма, всеки пие когато каквото и колкото иска.....демокрация. Наздраве тогава. Остана само колата, кафето го изпих.Първоначално публикуван от bebo6474 Преглед на мнениеМного от рано си почнал, бре.-сложи едно а,все пак съм жена,айде здравей и наздраве,е като за начало... винце
Коментар
-
Напълно подкрепям ! Наздраве за жените, които не знаят какъв пол саПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАми след като не намерих подходящ тост предлагам да пием за"жените, от чийто ник не се разбира какви са- мъже или жени"!
А наздраве!
Коментар
-
грешно инфо------- знаят, НаздравеПървоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеНапълно подкрепям ! Наздраве за жените, които не знаят какъв пол са
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 38 потребители онлайн. 0 потребители и 38 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
А наздра'е
Коментар