Мерси за поздравите... Аз сега за малко се поприбрах. не мога да си пия без да ви кажа едно НАЗДРАВЕ... Снощи така малко май съм се поулял, щом днес спах до 4 следобед .... Ама това с клиновете е доре измислено. След третата бира, и бях супер... Тая водка май не е за мене
Абе гледам тука некакви стари, на стари години зайци оплождат ... Да не съм чул после да бъзикаш Траялчето за свирките
та да си дойдеме на думата НАЗДРАВЕ ПРИЯТЕЛИ
Мерси за поздравите... Аз сега за малко се поприбрах. не мога да си пия без да ви кажа едно НАЗДРАВЕ... Снощи така малко май съм се поулял, щом днес спах до 4 следобед .... Ама това с клиновете е доре измислено. След третата бира, и бях супер... Тая водка май не е за мене
Абе гледам тука некакви стари, на стари години зайци оплождат ... Да не съм чул после да бъзикаш Траялчето за свирките
Ето ме.. тука съм .. но с огромно количество бира погълнато ... не е за мене твърдия алкохол...
Майка ми днес прочете поздравите ви, и беше шашната колко хора се пили внощи за нейно здраве. Много ви благодари за поздравите. Каза че аз трябва да ви черпя. Защото "Ако я няма кравата, телето няма от къде да се пръкне"
НАЗДРАВЕ
Ако мислиш че като са зайци им е лесноем им помагамТи как мислиш съм изпил цел буркан виноот зор.Бегат като луди из клетките да им се чудиш на акъла от убавиня да бегашНа здраве на всички
Клин- клин избива и поредния набива ....
Немат ли свършване теа празници , че ше се спиртосаме вече ?!
Аааааа , Атанасовциии - наздраве !
Първоначално публикуван от stariat
Ако мислиш че като са зайци им е лесноем им помагамТи как мислиш съм изпил цел буркан виноот зор.Бегат като луди из клетките да им се чудиш на акъла от убавиня да бегашНа здраве на всички
Наборе , ти поне си свършил работа. Аз щех да ходя на язовира за патки - бърнета де , ма вчера не се намери трезвеник да кара джипа .... А както съм обявил война на ракията .... не че кабернето не е на привършване де ... абе лоша работа
Коментар