Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

хаааиииидеееее наздраве кадесте бре празнуващи
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Мерси за поздравите... Аз сега за малко се поприбрах. не мога да си пия без да ви кажа едно НАЗДРАВЕ... Снощи така малко май съм се поулял, щом днес спах до 4 следобед .... Ама това с клиновете е доре измислено. След третата бира, и бях супер... Тая водка май не е за мене

Абе гледам тука некакви стари, на стари години зайци оплождат ... Да не съм чул после да бъзикаш Траялчето за свирките
      та да си дойдеме на думата НАЗДРАВЕ ПРИЯТЕЛИ
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Мерси за поздравите... Аз сега за малко се поприбрах. не мога да си пия без да ви кажа едно НАЗДРАВЕ... Снощи така малко май съм се поулял, щом днес спах до 4 следобед .... Ама това с клиновете е доре измислено. След третата бира, и бях супер... Тая водка май не е за мене

Абе гледам тука некакви стари, на стари години зайци оплождат ... Да не съм чул после да бъзикаш Траялчето за свирките
        Наскооооооооо, опа, Тонииииииии

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        хаааиииидеееее наздраве кадесте бре празнуващи
        Наско, точно ти ли питаш Вади вискито за спец поводи
        Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:01.
        Daddy's girl! Always & Forever!
        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          що бре неискаш да делиш ли а наздраве
          А, какво да делиш, нали те знаем теб.
          Когато има жена на масата, пиенето май не е най-важното за теб.
          Ето тук едно фото доказателство.
          Прикачени файлове
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
            Наскооооооооо, опа, Тонииииииии
            Ето ме.. тука съм .. но с огромно количество бира погълнато ... не е за мене твърдия алкохол...

Майка ми днес прочете поздравите ви, и беше шашната колко хора се пили внощи за нейно здраве. Много ви благодари за поздравите. Каза че аз трябва да ви черпя. Защото "Ако я няма кравата, телето няма от къде да се пръкне"
            НАЗДРАВЕ
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• наздраве да сте ми живи и здрави , аз съм на червено винце с мезе , и нема да ви казвам как си умазах клавиетурата с мезето

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              А, какво да делиш, нали те знаем теб.
              Когато има жена на масата, пиенето май не е най-важното за теб.
              Ето тук едно фото доказателство.
              ооооо,, на деди бели тиквиии а наздраве
              Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:01.
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Банда, наздраве! Черпя ви всички за Атанасовден, айде идвайте!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                  Банда, наздраве! Черпя ви всички за Атанасовден, айде идвайте!
                  ха хааа,,,, не викаи чи сега тръгвамееее,, наздраве

Коментар

• Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Добра вечер, приятели.
                    Ти, защо си траеш, а не вземеш да почерпиш? (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...84&postcount=1)
                    И още един от постоянните посетители се скатава - nyvatest.
                    Наздраве.
                    Наздраве на всичкише пиете на патерица всеки да си налива какво иска и колкото иска.Аз черпя за вчераЧе снощи не бях в състояние да се съсредоточа

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение

Ако мислиш че като са зайци им е лесноем им помагамТи как мислиш съм изпил цел буркан виноот зор.Бегат като луди из клетките да им се чудиш на акъла от убавиня да бегашНа здраве на всички
                    Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:00.
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Клин- клин избива и поредния набива ....
                      Немат ли свършване теа празници , че ше се спиртосаме вече ?!
                      Аааааа , Атанасовциии - наздраве !

Първоначално публикуван от stariat
                      Ако мислиш че като са зайци им е лесноем им помагамТи как мислиш съм изпил цел буркан виноот зор.Бегат като луди из клетките да им се чудиш на акъла от убавиня да бегашНа здраве на всички
                      Наборе , ти поне си свършил работа. Аз щех да ходя на язовира за патки - бърнета де , ма вчера не се намери трезвеник да кара джипа .... А както съм обявил война на ракията .... не че кабернето не е на привършване де ... абе лоша работа
                      Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:00.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Събрахме ли се?
                        Daddy's girl! Always & Forever!
                        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Абе сетил съм се за Маниячето , не съм го виждал скоро тук ... Да не са го изгонили от дома да спи във Варшавата , или па е акцентирал върху уроците
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ей,много сте подранили днеска бре!!Ц-ц-ц-ц.А аз сега чак сядам,ма ше наваксам...А на здраве!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              Абе сетил съм се за Маниячето , не съм го виждал скоро тук ... Да не са го изгонили от дома да спи във Варшавата , или па е акцентирал върху уроците
                              Да не е фанал по гаджетаМАНИАЧЕЕЕ КЪДЕ СИ!!!!!Открих го пише за Варшавите значи ше се появи.
                              Последно редактирано от Стария; 18-01-09, 16:40.
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

О пичове здравейте бе,днес покарахме моторчета,и ако знаете сега как ще си капна едно юсче с грозданка .Мале ,мале!Ако искате глеайте тукhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...729#post599729 ако не, Наздраве!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X