Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
    Наздраве от мое здраве за ваше здраве да сте живи и здрави.
    Да ти се връща.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Напред си друже,в задни години когато тренирахме с буля за второ,въпросната младша участничка във форума се събудила,гепила се за кошарката на леглото и врещи:"Пак,пак"
      Мани...
      Наздраве!

" И тия ще ми се карат, като си бъркам в носа!!!!
      Наздраве, дружина!
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Не се е затлачил, ама малък е преливника... и навъртам доста километри от масата до тоалетната
        На работа не ми дават да пия алкохол, и за това се наливам с бири... Криза не криза се ми е тая. Трябва да има обмен на веществата
        С тоя фалшив антифриз/бира/-умната!!!Да нема грижа с термостата/простата/...
        Преливника на всички кенефи по архитектурен план е през терасата...
        Наздраве!

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
        " И тия ще ми се карат, като си бъркам в носа!!!!
        Наздраве, дружина!
        Ако минем на второ ниво-"да си ровичкаме в г@за",нали пак ще подходиш към проблема адекватно и хуманно???
        Наздраве и на теб!!!
        Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 08:55.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
          Ако минем на второ ниво-"да си ровичкаме в г@за",нали пак ще подходиш към проблема адекватно и хуманно???
          Наздраве и на теб!!!
          Ето, пращам адекватна хуманитарна помощ за Газа
          Замезвай и пий, народе, веднъж се живее!!
          Наздраве, Маххххххххе!
          http://fishki.net/comment.php?id=46499
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ха ха ха ,събрахме се пак.Да видим кой ще сдаде багажа.Аз малко ме нямаше, че ходих до мазето,познайте за какво?Да ,и за зеле!
            Уф сетих се нещо да ви питам.Дали ще ми стане нещо като пия ракиика, и замезвам с риба панирана??

Коментар

Започнахте да говорите прекалено екзистинциално/А, кАжи кой друг мое да го напише тва/.
              -А,всъщност тази тема е за пиене на алкохол.Наздраве.
              Малии,как че се нарежем тая вечер,баси..Защото ме занимават екзистенциални въпроси.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Бреи още ли не си изял зелето нащто с бащата го оправихме още на 2ри 3ти и ся... само мезета и винце Наздраве.
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

• Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                  Бреи още ли не си изял зелето нащто с бащата го оправихме още на 2ри 3ти и ся... само мезета и винце Наздраве.
                  Не може да се остава без зеле,защото "In Zele Veritas".
                  Ако сега сте го изяли,то догодина трябва да се сложи три пъти повече.

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Ха ха ха ,събрахме се пак.Да видим кой ще сдаде багажа.Аз малко ме нямаше, че ходих до мазето,познайте за какво?Да ,и за зеле!
                  Уф сетих се нещо да ви питам.Дали ще ми стане нещо като пия ракиика, и замезвам с риба панирана??
                  Един се натровил с ракия и панирана риба и едва успели да го спасят със старо вино и топла баница. А,Наздраве.
                  Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 08:56.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  0887770735

Коментар

И аз това разправям на моя бащя че 60килограма са много малко пък тои ми вика нека първо тях да изядем. И сега мезета докато и те сваршат

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                      Веднага мога да ви спонсорирам с две зелки.

Коментар

Веднага мога да ви спонсорирам с две зелки.
                        Благодаря но вино със зеле на въри

Коментар

Ше ти стане как няма да станеПосле ти действаш
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Започнахте да говорите прекалено екзистинциално/А, кАжи кой друг мое да го напише тва/.
                            -А,всъщност тази тема е за пиене на алкохол.Наздраве.
                            Малии,как че се нарежем тая вечер,баси..Защото ме занимават екзистенциални въпроси.
                            Абе не знам кой може да я напише... ама знам кой не воже да я прочете Бати, какви букви използваш?
                            Абе Наздраве, че май пръв ще напуна корабът..
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Абе не знам кой може да я напише... ама знам кой не воже да я прочете Бати, какви букви използваш?
                              Абе Наздраве, че май пръв ще напуна корабът..
                              Което ми говори, че колкото и да пия все съм си трезвен.Язък за изпития алкохол.Само се набутвам, егаси.
                              А,Наздраве..
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                Което ми говори, че колкото и да пия все съм си трезвен.Язък за изпития алкохол.Само се набутвам, егаси.
                                А,Наздраве..
                                Ко Макса има глисти,ти ко имаш?
                                Максе,припаднА ли вече бре?
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X