На мене онзи ден една докторка ми казА:
-Спри пиенето,спри яденето, спри пушенето и т.н., щото сега си здрав като биче ,ама ще дойде време да стане лошо. А,са кво да праа.
Ми то логиката е очебийна : В резултат от ядене , пиене , пушене , е...не и т. н. въпросната докторица констатира , че си "здрав като биче" . А лиши се от теа неща и чекай да вииш кво ше стане ...
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
На мене онзи ден една докторка ми казА:
-Спри пиенето,спри яденето, спри пушенето и т.н., щото сега си здрав като биче ,ама ще дойде време да стане лошо. А,са кво да праа.
Мажи с мед,фърли бала канабис на дробчето и мести в другия крачол...
Наздраве!!!-иначе къф 99години,кви моми по ролбари???????????
Ми то логиката е очебийна : В резултат от ядене , пиене , пушене , е...не и т. н. въпросната докторица констатира , че си "здрав като биче" . А лиши се от теа неща и чекай да вииш кво ше стане ...
+++Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
О ! Сега видях ! Живот и здраве на майката на Нивата ! А Нивата да не прекалява с бирата , че утре го дават захлаждане - да не му замръзне радиатора . Концентриран антифриз приятелю - това е истината ! Петдесет -градусова
Обаче повода е готин , наздраве групата !
Мерси народе. А за бирата, взел съм само една двулитровка тъмно, и после некакви водки мисля да употребя... Провалихте ме като личност. Ще ми изчезне коремчето за бира
НАЗДРАВЕ http://www.youtube.com/watch?v=ljO0T...eature=related
Мажи с мед,фърли бала канабис на дробчето и мести в другия крачол...
Наздраве!!!-иначе къф 99години,кви моми по ролбари???????????
Ми тогава,наздраве,па кво дойде..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Кои мъже са дефицит ? Тъпите ли ?!
Баси колко съм тъп !
Ама не си дефицит..........................
То малко на акъл ми се види още-акъля му пластелин,като на Чероки носачите................/тука сме спамаджии,без обидени /!!!
Това ме подсеща за един спор преди години (на който станах свидетел ) за дилемата дали да сме грешни или праведни .
И в един момент почвам да мисля за себе си .На къде ли да се ориентирам кат се изправя пред Светия му Петър . Казвам си : Рая - убаво . Праведни хора , смирени . Всички седят на една маса с бяла покривка , пият билков чай и мълчат кат на комсомолско събрание преди избор на председател на организацията ... Всичко светло , спокойно ...абе скука !
Убаво , ма аз кат дядо Матейко се сетих за магаричката ..Пардон ! За ракиййката . И си викам : Бре мааму стара ! Че сме грешни , грешни сме ...Я айде баче Владо , сядай на Ямахата и у пъклото ! Кръчми , уиски , мацки , разврат ..абе живот ! Е , има един проблем ....От сутринта Лукавия ше ни разтяга топките кат ластици (абе гадно е ) , ма кат знам че вечерта ше се повтори кефа в бара , ше стискаме зъби и ше търпиме !
Та наздраве за феновете на бара !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар