Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Мале, колегата гадеф каква готина снимка си е лепнал. Тези всички чаши можеш ли ги изпи...? Няма ли приятели да викнеш?
За съжаление сме на далечния край на масата с тебе и няма да може да се чукнем, но и тука става!
НАЗДРАВЕ!Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Абе кой на кой край е няма значение.Важно че сме на масата!Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеМале, колегата гадеф каква готина снимка си е лепнал. Тези всички чаши можеш ли ги изпи...? Няма ли приятели да викнеш?
За съжаление сме на далечния край на масата с тебе и няма да може да се чукнем, но и тука става!
НАЗДРАВЕ!
Нали знаеш:България е кръчма,да седнем на една маса!!!
НАЗДРАВЕ
ПП:ТАНАСЕ.И ти си зад некакви шишета..Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Напълни се кръчмата. Браво!
Тъй, тъй.Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЗговорна дружина,
Каса с бира повдига!
НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Е ти съмняваш ли сеПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеше плюскаме-ли тая вечер , аз почвам , а наздраве

нали трябва да се тренира за празниците!!!

Наздраве Тишо,и ресект към това с което си се захванал!!!(имам в предвид подписът ти)Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНаздраве и от мене!
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Благодаря! Но не съм се захванал сам, а участници от местния ни форум и аз в това число.Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЕ ти съмняваш ли се
нали трябва да се тренира за празниците!!!

Наздраве Тишо,и ресект към това с което си се захванал!!!(имам в предвид подписът ти)
НАЗДРАВЕ
Събрахме 600
лева и накупихме много неща. Децата бяха изключително доволни и питаха кога пак ще идем. Благодаря на Юли и Никито Бочев, че се включиха в благотворителната ни мисия.
Наздраве на всички и специално на тях!

П.П.Поради приключване на мисията смених подписа.
Коментар
-
Браво на всички ви.Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБлагодаря! Но не съм се захванал сам, а участници от местния ни форум и аз в това число.
Събрахме 600
лева и накупихме много неща. Децата бяха изключително доволни и питаха кога пак ще идем. Благодаря на Юли и Никито Бочев, че се включиха в благотворителната ни мисия.
Наздраве на всички и специално на тях!

П.П.Поради приключване на мисията смених подписа.
Та да си доидеме на думата
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Аз съм на тъмно.Опитвам се да му свикнаПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеаз съм на вино ха ха
наздраве
НаздравеКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
остави тая бира пии нещо алкохолПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАз съм на тъмно.Опитвам се да му свикна
Наздраве
а наздраве
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 34 потребители онлайн. 0 потребители и 34 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар