Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЮли,голем Ч@П тука,братлянка...Студ,сняг-всички фъшкии са налице...и много лед.Паткам винце и водки и не ща да карам грам.Поне 2-3 дни докато поомекне-то за тогава си пренасочих и задачките.Сега връткам парното и си поркам докато гледкам и пиша из форума!
НАЗДРАВЕ!!!а наздраве
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеМного е стуТено!
вино му е маиката , вино , а че си е стут, стут си еназдраве
Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:10.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеМного е стуТено!
Наздраве!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеА-така знамси че си печен , и аз съм на вино и си мезвам ,и вобще ми е през к,,,,,,а за световната криза и че няма газа наздраве
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБлазе ти, а мене ме удря по джоба, мамка му и газ!
Наздраве!
НАЗДРАВЕ,амЪ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБлазе ти, а мене ме удря по джоба, мамка му и газ!
Наздраве!вдигни цената и малко матерялите дето слагаш , и а наздраве
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеНаздраве момчета и момичета!
Пожелавам ви по-скорошно излизане от всякакви кризи!
даи боже , да се оправят нещата , а наздравеПоследно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:09.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеВас да не си мисля значи. Липсата на парно, не е аш проблем. Имате си други нагреватели... Аз па си имам парно, ама пак мисля да се загрея с винце.. Нали на оцет щело да стане
НАЗДРАВЕ ДружинаИ не забравяй - златно правило : виното отвори ли се , требе да се пие бърже ! Наздраве !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Наздраве на компанията.
Загрявате активно, а?
Хайде и един поздрав към Тони с още едно кавърче на неговите любимци, този път от класическите Abattoir: http://www.youtube.com/watch?v=Gc2zt5B73ywproud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеда бре , на газ ли са ти пещите ливдигни цената и малко матерялите дето слагаш , и а наздраве
Коментар
-
Наздраве колеги!
При мен синьто пламъче още го има и гори, ама ... не знам до кога ...
(Имам си тръбичка до дома ..... пълна за сега ..)
После пускам чилъра, но не знам дали и ток ще има ....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАбе не, не са на газ, ама спират газа- децата излизат ваканция, заявките падат. Отделно пък още не са решили ще дават ли пари за закуска по училищата тази година. От днес двама работника са в отпуск, ама и това не оправя нещата. Изобщо такъв шибан край на старата и начало на новата година не е имало от много отдавна.маи ще се върнем към каменната ера , просто живееме да сме живи , навсякаде е пълно мъртвило никакво движение като работа имам впредвид
наздравеsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнениеНаздраве приятели, дано топлото да е с вас
Наздраве !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнениеНаздраве приятели, дано топлото да е с васнещо правили по него , обслужване или само газ му даваш
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар