Я Маниаче откъде толкоз раноДа не си се объркал нещо.Наздраве на всичкиТебе ли ти е рано мене ли ми е късно от пусто пиенье нали първо губиш представа за времето
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Я Маниаче откъде толкоз раноДа не си се объркал нещо.Наздраве на всичкиТебе ли ти е рано мене ли ми е късно от пусто пиенье нали първо губиш представа за времето
А, ами тръгнах и аз като другите на училище и автоматично се върнах няколко часа назад.
Наздраве!
Няма как да не "седна" на бара с едно голямо Наздраве! на всички. Къркам си кротко червено винце (вече 30-тина години) и се кефя на снега и студеното време. И не забравяйте, когато таралясника закъса и угасне в снега, добре е да има някоя бутилчица..., че голям бахър е докато дойде трактора.
Супер си беше, ставах в 3-4 следобед, малко тука ръчках по частите от Варшавата/Победата, после по жени, после тренировки и някой друг технически учебник да прегледам, накрая кръчмето (после пак по жени до 4-5).Сега ще видим как ще е обратно в новия-стар режим.
Наздраве!
Благодарско на nickbochev за линка към лечебната тема . Докат избивах клинци поразгледах там ...ма то какви свенливи колеги сме имали ! Все в стил : "Абе аз не съм препивал , ама един приятел казваше , че кат е махмурлия ...тъй и тъй " Ооопс , а стига де ! На всеки се случва .
Аз пък кат гледах аватара на Юли - и ми просветна ! Верно бе ! Човек требва да пие не мярка , а с каска !
Наздраве на групата !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Аааа Нива , тебе чаках ! Нали снощи от бирата тръгна целата история . Добре си кърках каберне с пържоли , ма Зорка : "Оооо , той Нивата 10 бири изпива ! " Викам : Кво па ше да е туй питие та върви толкоз?! Проверявам хладилника , имало такова -литър и половина бира ... Като я дегостирах - ужас ! Викам си : Нивата па кво се кефи на таа газирана вода ?! Чекай да сгъстиме малко просташки консистенцията - с водка де .... Е те тогава ме удреза като Донски казак !
...а Нивата Гявол - отворил си виното на дядо му и се кефи че влиза мазно .... Еххх , ма се оправям вече
Абе тй Дедоми благ човек. И благо вино направил... Ама кой да се сети че е по опасно от бирата. След два литра и пропуснах първият работен ден. Ама пусто да не се развали... май цял седмиа няма д аходя на работа
Ръкава ти много арен,брат'чет!
Ама развращава-сега слизам да си изкОпам жипката от снега и после умрял от студ си наливам каничка каф.../сакън/ червено винце и си резвам кайзерован бекон/made in maxxx/...
...и ще си надъня тва: http://www.youtube.com/watch?v=WmP4iTGY97Y&feature=related
...па квото стане...
Наздраве!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар