Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Айде,наздраве и от мене.Кисело зеленце с червен пипер и много зехтин.Идеално мезе за ракийката.
    А ! Траялче , таз вечер няма ли свирки ?! А пък комбинацията от туршийката с ракийка си я нацелил , сякаш сме се наговорили !
    Наздраве на групата , че нещо вирусите ли се намесиха , п****те въшки ли не знам ама напоследък след тежките дни кат че ли оредяваме ... !
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      А ! Траялче , таз вечер няма ли свирки ?! А пък комбинацията от туршийката с ракийка си я нацелил , сякаш сме се наговорили !
      Наздраве на групата , че нещо вирусите ли се намесиха , п****те въшки ли не знам ама напоследък след тежките дни кат че ли оредяваме ... !
      Свирки утре от 15 до 21 часа.
      А въпреки,че зелето е супер, хвърлих в тигана и неколко кифтенца.Ей така за всеки случай.Наздраве.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Пийте по една ракия от мен. Черпя, за сега виртуално, за новия аватар. НАЗДРАВЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
          Пийте по една ракия от мен. Черпя, за сега виртуално, за новия аватар. НАЗДРАВЕ.
          Да ти е честит.Наздраве.
          п.п. А не може ли по две ракии.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Що да не може! Скоро ще сложа бидона с канелата и всеки да си налива колкото му душа иска. Или колкото душаможе да носи.

Коментар

Оооо , верно . Честито ! А кат се видим ше обменяме мнения за тютюна за лулата Наздраве !
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                А кат се видим ше обменяме мнения за тютюна за лулата.
                Е тука стана интересно.

Коментар

Наздраве на всички.Васе с тая лула си като Шерлок ХолмсАз пък си знам щом не ми се пие значи съм боленТа пиемчайаз и чайдали да не сгреем малко ракийка май по ше ми подейства
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Да ти е честит.Наздраве.
                    Що да не може! ....
                    ... Ааааа не може ли да са по 5 ракийтееее
                    Айде честито, Васко много дълъг станал .... наздраве, пийте да ви хваща.
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

• Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                      Е тука стана интересно.
                      Ми лулата е сериозен инструмент , за ценители ..Не сме и болшинство феновете

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                      Наздраве на всички.Васе с тая лула си като Шерлок ХолмсАз пък си знам щом не ми се пие значи съм боленТа пиемчайаз и чайдали да не сгреем малко ракийка май по ше ми подейства
                      Наборе , не се излагай с тоа чай . Ше ти ръждасат червата като радиатор от чешмяна вода ! Сипвай една греана с мед ! И на здраве !
                      Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:07.

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                        Я не се занимавай с несвойнствени работи и си сипи едно като хората.
                        Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                        ... Ааааа не може ли да са по 5 ракийтееее пийте да ви хваща.
                        След още малко ще станат колкото никът ти. Наздраве.

Че кой пий да не го хваща?

Коментар

Жена ми я пратих да нареже зеленцето.Чай ше пием ай сиктиризпих пет шест чая та насмалко да ми прилошеепочвам остатъка от смокиновата .Па вкусна пущинатакъде било лекарството ай ай ай
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве, Васо .... освен за аватара и за добавката в потребителското име.
                            Добра вечер на всички.
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Васко, честито. Чудех се дали не се е излюпил нов мод, ама като гледам си ти
                              Абе наздраве на всички,ои най вече на новият собственик на телефона ми... Така да не се отърве от здравните заведеня дано...
                              НАЗДРАВЕ
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• мале, мале, е стова магаре Lacho Botev как се напихме в едно квартално заведение , а наздраве

наздраве Васе , дедин убавец а наздраве честит аватар
                                Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:08.
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X