Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Забранявам всички болести и разрешавам само махмурлук.Наздраве на всички. Юли-и-и-и-и,къде си.На тия хора трябва да им се върне доверието в алкохола.И Нивата го няма,а за Тишо нема кво да говориме.
    Наздраве.
    Нивата от три дена е под масата не мое се освести

Коментар

А наздраве и от мене!
      Снощи се напразнувахме едно хубавоооо, днес ми търни главицата.НО!
      Клин, клина избива!
      НАЗДРАВЕЕЕ!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Забранявам всички болести и разрешавам само махмурлук.Наздраве на всички. Юли-и-и-и-и,къде си.На тия хора трябва да им се върне доверието в алкохола.И Нивата го няма,а за Тишо нема кво да говориме.
        Наздраве.
        Бе тука съм аз , ама нещо не ми се пише. Както и да е. Наздраве!

Коментар

Привет!
          Здравейте събутилници...ами аз вече си сипах водчица...финландийка...лошото е че има към 150гр. пък хубавото е, че имам някаква българска в хладилника...имам и около 15 оки ракия...и вино имам...
          Повода е, че след като Иван Попов ми оправи окачването на Витарката днес и купих нови зимни гуми...много се кефя на жипката та за това...
          Искам предварително да се извиня, че като си пийна кой знае какви глупости ще пиша...
          Банкет напред...
          Ха наздраве и от мен...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Наздраве и от мен.И аз съм на водчица.Мой приятел лекар ми разясни наскоро,че от водка и ракия не се хващало цироза,а от вино и коняк,заради химикалите с които пръскат лозята.За това мисля занапред да предпочитам тези "безвредни" алкохоли.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
              Нивата от три дена е под масата не мое се освести
              Май ще станат четриНяма да гибя тренинг я
              Тоя дни се позанимавах с НИВАта и ме хвана някаква депресия.Спомени някакви ми идваха.Абе направо ми беше яко здухано.И как иначе да се почуства човек като си гледа жипката в такова състояние(долу има няколко сномки)А аз това състояние го лекувам със стара рецепта:обилно количество алкохол.Абе ше се оправим(както имаше един лозунг преди време)
              А НАЗДРАВЕ
              Прикачени файлове
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ми,наздраве,де.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Хайде, да се включа и аз, че нещо са оредели редиците.
                  Наздраве на компанията.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                    ЖЗоре, кат' ти гледам подписа, се сещам за нЕкои други сентенции от този тип, подарявам ти ги за мезе:

- По-добре богат, но здрав, отколкото беден, но болен..
                    - По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа
                    - По-добре паднал духом, отколкото духащ паднал...
                    а бяхме приятели....
                    Daddy's girl! Always & Forever!
                    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Минавайки наблизо само да кажа едно "наздраве"!!! Отдавна не съм се отбивал, ни имам нов командир вкъщи и няма много свободно време вечер!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                        а бяхме приятели....

Приятел в нужник се познава....
                        Наздраве!!!
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Май ще станат четриНяма да гибя тренинг я
                          Тоя дни се позанимавах с НИВАта и ме хвана някаква депресия.Спомени някакви ми идваха.Абе направо ми беше яко здухано.И как иначе да се почуства човек като си гледа жипката в такова състояние(долу има няколко сномки)А аз това състояние го лекувам със стара рецепта:обилно количество алкохол.Абе ше се оправим(както имаше един лозунг преди време)
                          А НАЗДРАВЕ
                          Привет!
                          И аз съм тъй брат...кат ма стегнат бракята за гушата...само жени и алкохол...колкото повече толкова по добре...после кофти махмурлук ама нещата стават по ясни...
                          Пък савет от мен...пийни си когато се избистрят нещата си правиш план и продължаваш по него...
                          Помни от мен приятелю...след лошото винаги идва хубаво...
                          Наздраве на цялата кръчма от мен...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                            Минавайки наблизо само да кажа едно "наздраве"!!! Отдавна не съм се отбивал, ни имам нов командир вкъщи и няма много свободно време вечер!
                            Сашо, да ти е жива и здрава дъщеричката - "командира".
                            Нека да те радват жените в къщи.
                            Пък ние тук, ще ударим по едно за ваше здраве. Нали така, дружина?

ПП. И да се похвалиш - как я кръстихте?
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве и от мен. Поздрави на всички.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                Сашо, да ти е жива и здрава дъщеричката - "командира".
                                Нека да те радват жените в къщи.
                                Пък ние тук, ще ударим по едно за ваше здраве. Нали така, дружина?

ПП. И да се похвалиш - как я кръстихте?
                                Наздраве за щерката, мамата, таткото и бабите.... както казва един приятел, "Никой не е длъжен да гледа на бабите внуците.."
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X