Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеДавая тука сеа ,ша оскубем колко му е ,колко косми ша има
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеИскате снимки? Ок. Новото ми гажетъкмо като позира за "Максим"! Моля, въздържайте се.......... за да не ставаме на кълбо!
kлиk
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеЕ, как сте я изпуснали?
Мислех,че си сменил поне още две....
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеМа ти още ли си с тоя сенник бе?!
Мислех,че си сменил поне още две....След малко като изсъхне ще ти покажа резултата
Направо ше умалейш да падаш кат я видиш
Коментар
-
Въъъ ,тя бая има за скубане бе Тишо,трябва с ножицата за овце да я минемНаправо ми секна пиенето ,ти по красива неможа ли да намериш
Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБе ко знайш ти...На, гледай и си мечтай:
Резултатът след кола-маската и отстраняването на някои малки малформации с помощта на флекс и електрожен...
НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеи аз ли да мина през салона ти
НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеиии ТЯ много арна станала бре,направо съ засрамих,да зема и аз ли да мина през салона ти
НАЗДРАВЕА наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеЕи пак обичайните заподозрениаз чакам да донесе маххх-а мезето рибишко.Водката е от мен
ХАЙДЕ НАЗДРАВЕПървоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеОо пиуеЗначи няма да ядем риба
то аз пък фключих скарата да загравя ,и изгоря бушона
маххха сигорно се е нашмулил на гиола ,и там е заспал
АИ наздаве
Първоначално публикуван от krasitoПияния рибар ,беше споменал, че ко не улови нищо ,ще си хапе такъмитеАз съм още на първата ,ама сега кат си сложа мезенце ша ми тръгне
НАЗДРАВЕ
Аре сърбайте-и аз така.
Наздраве!
Дърпам на скарата едни суджуци,прАжат се картофи и зелена салата.Толкоз.Имам филирани распери във фризера от лани,ма ме е бяс и не ми се опитва риба.
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеХах, ще се сетиш ти...А наздраве!
Що не казА,че на Маса Фергюсъна му потроши хедера докато я обезвълнясаш...
Кажи си и ти рибарските капота,днес и на Драганово никой.
Краси,умната-нашия благо дума,благо рани и още по-благонастойчиво ...кУреспондира.Тва на уше,ти си знаеш-18 са се изтърколили и при тебе...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеПиян съм к'ът свиня........
Ти си моят идол
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЗаспал,цървули.Толкова беше порастнал Дунава,че се смаях.Отделно докато стоях три часа,водата дигна още 10 санта.Демек-риба посмъртно няма.
Аз такъмите ги ядох,псувах и накрая забих към близък язовир,дето едни мои партизани бяха Опнали барбекю от 8 сабаале.Преди малко се прибрах,за риба голямо дърво сега-утре ако и временце да се заформя,мисля да пропусна-одъвках си днес гемовете от бяс.Не ще и туйто,ни река-ни язовир.Явно раничко е още.
Аре сърбайте-и аз така.
Наздраве!
Дърпам на скарата едни суджуци,прАжат се картофи и зелена салата.Толкоз.Имам филирани распери във фризера от лани,ма ме е бяс и не ми се опитва риба.
Голем воайор си бе,от онуй плашило видиш ли вадим фини мацки...
Краси,умната-нашия благо дума,благо рани и още по-благонастойчиво ...кУреспондира.Тва на уше,ти си знаеш-18 са се изтърколили и при тебе...
Наздраве!Ти за 18-ми години не ми говори ,че знаиш ли как ми липсват
Наздравее
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
Голем воайор си бе,от онуй плашило видиш ли вадим фини мацки...
Наздраве!Една червеноперка и няколко чортана, туй-то. Поне малкия се накефи, а аз тапите изобщо не ги разпънах макар че гонеше. Водата беше вдигнала от последното прииждане на Янтра. Една колежка, която беше с нас метна две тапи плюс на моя син една, но само писалки
дъвчат каракудките и не могат да ги лапнат. Утре мисля да ида на Върбица, на корекцията срещу баластерната, че днес чух че излизала добра каракуда.
Важното е, че направих сефтето, бях със сина и си прекарахме супер. Това е. Отчет даден.
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеЕЕи ти са появи,тоса видя че риба няма ядем,ам що не мина през магазина да купиш една умряла от студ,аз щях да я опраяТи за 18-ми години не ми говори ,че знаиш ли как ми липсват
НаздравееСега щях да напиша мега тъпня,ама си стиснАх предните дзъби.
Наздраве!
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеДнес на Драганово почти валат.Една червеноперка и няколко чортана, туй-то. Поне малкия се накефи, а аз тапите изобщо не ги разпънах макар че гонеше. Водата беше вдигнала от последното прииждане на Янтра. Една колежка, която беше с нас метна две тапи плюс на моя син една, но само писалки
дъвчат каракудките и не могат да ги лапнат. Утре мисля да ида на Върбица, на корекцията срещу баластерната, че днес чух че излизала добра каракуда.
Важното е, че направих сефтето, бях със сина и си прекарахме супер. Това е. Отчет даден.
Как ще да е-явно не бута никъде,Дунава днес ми изби зъбите.Бахти нивото,даже докато пробвах на какво ли не пак качваше пред очите ми-дебело,3 часа-10см.
Понеделник,вторник мисля да отида до язовира.Жито с канела-половин кило таранки и чат-пат шарани къде 2 кила.Всичко на ПЛУВКА.Рибата е откачила тотал.
И от мен рапорт сдаден,кел файда...нема слука...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар