Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Бе ни мож са спрай ти с таз задача и представа си нямаш кво чудо е!
    Хахахаха,да не е батман

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
      Давая тука сеа ,ша оскубем колко му е ,колко косми ша има
      Е, как сте я изпуснали?
      Искате снимки? Ок. Новото ми гаже тъкмо като позира за "Максим"! Моля, въздържайте се.......... за да не ставаме на кълбо!

kлиk

Коментар

Е, как сте я изпуснали?
        Ма ти още ли си с тоя сенник бе?!
        Мислех,че си сменил поне още две....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
          Ма ти още ли си с тоя сенник бе?!
          Мислех,че си сменил поне още две....
          Еее, ти от любоФ не разбираш! След малко като изсъхне ще ти покажа резултата Направо ше умалейш да падаш кат я видиш

Коментар

Въъъ ,тя бая има за скубане бе Тишо,трябва с ножицата за овце да я минем Направо ми секна пиенето ,ти по красива неможа ли да намериш
            Наздраве
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Бе ко знайш ти... На, гледай и си мечтай:

Резултатът след кола-маската и отстраняването на някои малки малформации с помощта на флекс и електрожен...

Коментар

Бе ко знайш ти... На, гледай и си мечтай:

Резултатът след кола-маската и отстраняването на някои малки малформации с помощта на флекс и електрожен...

иии ТЯ много арна станала бре,направо съ засрамих,да зема и аз ли да мина през салона ти
                НАЗДРАВЕ

Коментар

и аз ли да мина през салона ти
                  НАЗДРАВЕ
                  Ъхъ,минети... през салона

Коментар

иии ТЯ много арна станала бре,направо съ засрамих,да зема и аз ли да мина през салона ти
                    НАЗДРАВЕ
                    Хах, ще се сетиш ти... А наздраве!

Коментар

• Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                      Еи пак обичайните заподозрени аз чакам да донесе маххх-а мезето рибишко.Водката е от мен
                      ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ
                      Оо пиуе Значи няма да ядем рибато аз пък фключих скарата да загравя ,и изгоря бушонамаххха сигорно се е нашмулил на гиола ,и там е заспал
                      АИ наздаве
                      Заспал,цървули.Толкова беше порастнал Дунава,че се смаях.Отделно докато стоях три часа,водата дигна още 10 санта.Демек-риба посмъртно няма.

Първоначално публикуван от krasito
                      Пияния рибар ,беше споменал, че ко не улови нищо ,ще си хапе такъмитеАз съм още на първата ,ама сега кат си сложа мезенце ша ми тръгне
                      НАЗДРАВЕ
                      Аз такъмите ги ядох,псувах и накрая забих към близък язовир,дето едни мои партизани бяха Опнали барбекю от 8 сабаале.Преди малко се прибрах,за риба голямо дърво сега-утре ако и временце да се заформя,мисля да пропусна-одъвках си днес гемовете от бяс.Не ще и туйто,ни река-ни язовир.Явно раничко е още.
                      Аре сърбайте-и аз така.
                      Наздраве!
                      Дърпам на скарата едни суджуци,прАжат се картофи и зелена салата.Толкоз.Имам филирани распери във фризера от лани,ма ме е бяс и не ми се опитва риба.

Хах, ще се сетиш ти... А наздраве!
                      Голем воайор си бе,от онуй плашило видиш ли вадим фини мацки...
                      Що не казА,че на Маса Фергюсъна му потроши хедера докато я обезвълнясаш...
                      Кажи си и ти рибарските капота,днес и на Драганово никой.
                      Краси,умната-нашия благо дума,благо рани и още по-благонастойчиво ...кУреспондира.Тва на уше,ти си знаеш-18 са се изтърколили и при тебе...
                      Наздраве!

Коментар

Пиян съм к'ът свиня........

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                          Пиян съм к'ът свиня........
                          Ааааахахахаха
                          Ти си моят идол

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Заспал,цървули.Толкова беше порастнал Дунава,че се смаях.Отделно докато стоях три часа,водата дигна още 10 санта.Демек-риба посмъртно няма.

Аз такъмите ги ядох,псувах и накрая забих към близък язовир,дето едни мои партизани бяха Опнали барбекю от 8 сабаале.Преди малко се прибрах,за риба голямо дърво сега-утре ако и временце да се заформя,мисля да пропусна-одъвках си днес гемовете от бяс.Не ще и туйто,ни река-ни язовир.Явно раничко е още.
                            Аре сърбайте-и аз така.
                            Наздраве!
                            Дърпам на скарата едни суджуци,прАжат се картофи и зелена салата.Толкоз.Имам филирани распери във фризера от лани,ма ме е бяс и не ми се опитва риба.

Краси,умната-нашия благо дума,благо рани и още по-благонастойчиво ...кУреспондира.Тва на уше,ти си знаеш-18 са се изтърколили и при тебе...
                            Наздраве!
                            ЕЕи ти са появи,тоса видя че риба няма ядем,ам що не мина през магазина да купиш една умряла от студ,аз щях да я опрая Ти за 18-ми години не ми говори ,че знаиш ли как ми липсват
                            Наздравее

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение

Наздраве!
                              Днес на Драганово почти валат. Една червеноперка и няколко чортана, туй-то. Поне малкия се накефи, а аз тапите изобщо не ги разпънах макар че гонеше. Водата беше вдигнала от последното прииждане на Янтра. Една колежка, която беше с нас метна две тапи плюс на моя син една, но само писалки дъвчат каракудките и не могат да ги лапнат. Утре мисля да ида на Върбица, на корекцията срещу баластерната, че днес чух че излизала добра каракуда.
                              Важното е, че направих сефтето, бях със сина и си прекарахме супер. Това е. Отчет даден.

Коментар

• Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                ЕЕи ти са появи,тоса видя че риба няма ядем,ам що не мина през магазина да купиш една умряла от студ,аз щях да я опрая Ти за 18-ми години не ми говори ,че знаиш ли как ми липсват
                                Наздравее
                                През магазина минавайки щях да взема това,което сега цвърчи на скарлака.Ще барнем хараби рибок-рано е.На мен не ми шепни за 18 номер-едвам смогвах,сега е по-спокойно.Двуцевки,трицевки-бях станАл оръжейник...Сега щях да напиша мега тъпня,ама си стиснАх предните дзъби.
                                Наздраве!

Днес на Драганово почти валат. Една червеноперка и няколко чортана, туй-то. Поне малкия се накефи, а аз тапите изобщо не ги разпънах макар че гонеше. Водата беше вдигнала от последното прииждане на Янтра. Една колежка, която беше с нас метна две тапи плюс на моя син една, но само писалки дъвчат каракудките и не могат да ги лапнат. Утре мисля да ида на Върбица, на корекцията срещу баластерната, че днес чух че излизала добра каракуда.
                                Важното е, че направих сефтето, бях със сина и си прекарахме супер. Това е. Отчет даден.
                                Ъхъм,колежката се утепала да идва с тебе и да мята тапи...аз принципно съм зелен...
                                Как ще да е-явно не бута никъде,Дунава днес ми изби зъбите.Бахти нивото,даже докато пробвах на какво ли не пак качваше пред очите ми-дебело,3 часа-10см.
                                Понеделник,вторник мисля да отида до язовира.Жито с канела-половин кило таранки и чат-пат шарани къде 2 кила.Всичко на ПЛУВКА.Рибата е откачила тотал.
                                И от мен рапорт сдаден,кел файда...нема слука...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X