Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеХайде и ти.
Малко по малко започваме да набираме бройката.
Вече съм на вино. Засега е идеално(ще донеса на сбирката), дано тази година да не вкисне. Че ми писна вече да не мога да изкарам до Март-Април на вино.
Наздраве.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБлагодаря за хубавата песен Светльо.
Да не съм по-назад-и аз да ти пусна нещо, докато го няма Тихомир:
...............
Наздраве на всички.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеХаха, значи тъй, а!?! Е, наздраве, тогаз!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеКоле не трябваше да почваш с МанОваР.....
После дойде следващия албум...
По-нататък да не разправям...
Наздраве Светльо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Наздраве бе, пияндирници
Ракиено време настана, няма мърдане.
Тука вАли.
В хола също.
Ама има печка и д'рва.
и Ракийчица...Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеТишо,ще ти викам Фантомас вече!Баси бързата реакция!Наздраве!Наздраве, Марти!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеХах, само не ми викай "мистър Бийн" щот' ще се пролее кръв(може и свинска)!Наздраве, Марти!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнениеАйде аз ще разправя...
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеще се пролее кръв(може и свинска)!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз съм пас, че Тихомир нещо ме заплашва:
Ама докато съм жив-наздраве.Наздравес!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз съм пас, че Тихомир нещо ме заплашва:
Ама докато съм жив-наздраве.
Наздраве.Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар