От: Бар "Наздраве"
Направо не знам идвах ли в бара тази вечер, поне да кажа лека нощ и наздраве
					Направо не знам идвах ли в бара тази вечер, поне да кажа лека нощ и наздраве

С червено вино сега...след 3 ракии...
С червено вино сега...след 3 ракии...

Сложих тази снимка за заигравка
Сложих тази снимка за заигравка Не е това което си мислите,не не съм ходила по......а просто коланчето ми убиваше и го намествам,но се получи ефектна снима,нали?Нека да има нови аватари,по-важно е ние да сме си същите
Не е това което си мислите,не не съм ходила по......а просто коланчето ми убиваше и го намествам,но се получи ефектна снима,нали?Нека да има нови аватари,по-важно е ние да сме си същите  Наздраве
Наздраве

Както вече писах по-горе...каквото ти е в душата на момента-това слушаш като музика.Искам да ви заредя всички тук с позитивизъм
Както вече писах по-горе...каквото ти е в душата на момента-това слушаш като музика.Искам да ви заредя всички тук с позитивизъм Наздраве
Наздраве 

....малко не е ли топличко за винце бре?Лично на мен би ми завряла кръвта,тя сега си кипи,но с винце би завряла и би се изпарила а аз не си я давам
....малко не е ли топличко за винце бре?Лично на мен би ми завряла кръвта,тя сега си кипи,но с винце би завряла и би се изпарила а аз не си я давам Наздраве
Наздраве
 А завирането на кръвта е нещо прекрасно и не зависи от околната температура!
А завирането на кръвта е нещо прекрасно и не зависи от околната температура! 

Тук са 23 потребители онлайн. 0 потребители и 23 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар