Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P7167369.jpg
Прегледи:1
Размер:104.3 КБ
ID:5291191Не могат да се разберат с малкото кой да си натопи пръста)))))))))))))) МИналата година беше на бира, а от тая е минало на твърд алкохол))))))))))))))))

Коментар

Преди малко се прибрах от разходка в прованса и си приготвих салато-вечеря, а именно:
      розови домати, домашни краставички и лук (всичко нарязано на едро и обелено преди това) и, най-основното, от което ми текоха лигите цял следобяд, една буца прясно овче и още една прясно биволско сирене и люти чушки.... Малиииии! Как се пързаля домашната ракийка... Не мога повече да пиша, щот ще се удавя! Отивам да ручам...
      Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ключарооооо , а агъна прати ли го насам ? Щото чекам .... да знайш
        Наздраве
        RAV 4
        F650GS

Коментар

А, наздраве и от диджейО.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Ааааа не е така Тишо , тука тръгваме на борба със злото
            Наздраве
            Eхаа, то само като ти види фейса злото и ще се самоубие от страх! Наздраве, отче!

И един поздрав за всички вас, приятели:

Последно редактирано от Тихомир; 16-07-11, 20:52.

Коментар

Наздраве!

Коментар

Това беше предвидено за отчето като изтъкнат борец против злото, ама го пренасочвам към всички имащи нужда от помощ от всевишния:

Наздраве!

Коментар

Наздраве, група!
                  Тишо, музиката е върха!
                  Благодаря!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    Преди малко се прибрах от разходка в прованса и си приготвих салато-вечеря, а именно:
                    розови домати, домашни краставички и лук (всичко нарязано на едро и обелено преди това) и, най-основното, от което ми текоха лигите цял следобяд, една буца прясно овче и още една прясно биволско сирене и люти чушки.... Малиииии! Как се пързаля домашната ракийка... Не мога повече да пиша, щот ще се удавя! Отивам да ручам...
                    Наздраве!
                    Ей,гад си ти,и това си е!! Ти сърце нямаш ли бре,приятели нямаш ли????

А наздраве,и да ти е сладко сиренето......!

Тишо,благодаря за музиката! Наздраве!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Круме , аз не вервам само сиреньие да мези тоа мискинин .100 по 100 е награбил некое ребро , вервай ми
                      Наздраве
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Тишо, благодаря ти за Ленард Коен!
                        Крумчо, утре ще ходите ли на разходка?
                        Иии...наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                          Ей,гад си ти,и това си е!! Ти сърце нямаш ли бре,приятели нямаш ли????

А наздраве,и да ти е сладко сиренето......!

Тишо,благодаря за музиката! Наздраве!
                          Оооо, Круме, здравей! Някакви спомени ми се въртят, че докът се прибирах, някой нещо злорадстваше по телефона.... , ама аз си мислех за сиреньето и стисках зъби... Наздраве!

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                          Круме , аз не вервам само сиреньие да мези тоа мискинин .100 по 100 е награбил некое ребро , вервай ми
                          Наздраве
                          Аааа, не така Дедо Попе! То, верно, че като веднъж ти излезе име, че ... обяздваш надуваеми кукли (било то и делфини), ама ребра няма! ... само 3 кИфтета...
                          Наздраве!
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И ти си същата гад,не те срам!!Първо,удуши животинката! Дори и да го преживея,ми идва да те удавя в тоя басейн,с водкена!!
                            Баси и работата,аз се пържа тука,а отчето на релакс!! Няма равенство и брадство,мамка му!! Можеше да се обадиш,.....нали!

Наздраве Румба! Е те така да ти протича работния ден,ще се радвам за теб!!
                            088пет722пет99

Коментар

Аз виждам фюжън на бара с чревоугодническата сурия, някакси. Не вервам само така да ми се струва.
                              Наздраве, змейове!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                                Крумчо, утре ще ходите ли на разходка?
                                Цвете,няма да мърдам никъде! Тия безхаберници ми убиха желанието за почивка! Нито имам овче сирене(да не говорим за биволско),нито имам басейн,където да си цокам биричка!
                                088пет722пет99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X