Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Преди малко се прибрах от разходка в прованса и си приготвих салато-вечеря, а именно:
розови домати, домашни краставички и лук (всичко нарязано на едро и обелено преди това) и, най-основното, от което ми текоха лигите цял следобяд, една буца прясно овче и още една прясно биволско сирене и люти чушки.... Малиииии! Как се пързаля домашната ракийка... Не мога повече да пиша, щот ще се удавя! Отивам да ручам...
Наздраве!
Коментар
-
А, наздраве и от диджейО.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Eхаа, то само като ти види фейса злото и ще се самоубие от страх! Наздраве, отче!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАаааа не е така Тишо , тука тръгваме на борба със злото
Наздраве
И един поздрав за всички вас, приятели:
Последно редактирано от Тихомир; 16-07-11, 21:52.
Коментар
-
Ей,гад си ти,и това си е!! Ти сърце нямаш ли бре,приятели нямаш ли????Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПреди малко се прибрах от разходка в прованса и си приготвих салато-вечеря, а именно:
розови домати, домашни краставички и лук (всичко нарязано на едро и обелено преди това) и, най-основното, от което ми текоха лигите цял следобяд, една буца прясно овче и още една прясно биволско сирене и люти чушки.... Малиииии! Как се пързаля домашната ракийка... Не мога повече да пиша, щот ще се удавя! Отивам да ручам...
Наздраве!
А наздраве,и да ти е сладко сиренето......!
Тишо,благодаря за музиката! Наздраве!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Оооо, Круме, здравей! Някакви спомени ми се въртят, че докът се прибирах, някой нещо злорадстваше по телефона.... , ама аз си мислех за сиреньето и стисках зъби... Наздраве!Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЕй,гад си ти,и това си е!! Ти сърце нямаш ли бре,приятели нямаш ли????
А наздраве,и да ти е сладко сиренето......!
Тишо,благодаря за музиката! Наздраве!
Аааа, не така Дедо Попе! То, верно, че като веднъж ти излезе име, че ... обяздваш надуваеми кукли (било то и делфини), ама ребра няма! ... само 3 кИфтета...Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеКруме , аз не вервам само сиреньие да мези тоа мискинин .100 по 100 е награбил некое ребро , вервай ми
Наздраве
Наздраве!
Коментар
-
И ти си същата гад,не те срам!!Първо,удуши животинката! Дори и да го преживея,ми идва да те удавя в тоя басейн,с водкена!!
Баси и работата,аз се пържа тука,а отчето на релакс!! Няма равенство и брадство,мамка му!! Можеше да се обадиш,.....нали!
Наздраве Румба! Е те така да ти протича работния ден,ще се радвам за теб!!088пет722пет99
Коментар
-
Цвете,няма да мърдам никъде! Тия безхаберници ми убиха желанието за почивка! Нито имам овче сирене(да не говорим за биволско),нито имам басейн,където да си цокам биричка!Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеКрумчо, утре ще ходите ли на разходка?088пет722пет99
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 23 потребители онлайн. 0 потребители и 23 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)))))))))))))) МИналата година беше на бира, а от тая е минало на твърд алкохол

Коментар