Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Коле, жъни и си свиркай ......................................
    Коле, не слушай Цвета! Жъни по-бързо, че дават градушки и да не свириш после на друго! Нема да си лЕгаш, докато не ожънеш всичко!!! Пожелавам ти всичко в силозите и нито зрънце вкарано в земята от бурите! Айде спорна! Наздравето-после!
    Наздраве на останалите!
    Последно редактирано от c_gul; 19-07-11, 22:01.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Аз да черпя?
      Нали все още сме приятели, защо ми говориш така? Искаш да получа инсулт и инфаркт едновременно ли

Ма ако има за какво(например другата нива да пусне добър добив)-ще се прежаля, от мен да мине...

Айде наздраве.
      Коле! Приятелю! Аз ще те почерпя 2-3 валидола само за да те видя веднъж ти да почерпиш по едно бирЕ
      Айде наздраве по тоя случай!

Коментар

Какви силози бе, днес мите две лапета заедно с де други цял ден хвърляха с лопати житото под сайванта на село. Някъде към 20 тона. Утре още 7-8. И другото за продажба. Малко ниска ми се вижда цената, но каквото-такова. Аз съм малък, и не мога да правя игри на котка и мишка с мафията.

Наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве!
          От познати занимаващите със зеленчукопроиводство знам, че не е важно да изкараш много, а да изкараш когато другите не са изкарали и цената е добра, така че винаги има надежда. Късмет! А Ком-Емине винаги ще има, някой ден като си купя и аз джип ако трябва само двамата ще го минем маршрута но ще го минем.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве, пичове!
            Коле, недей така да говориш! Можело да е за последно да е! Кое, бе!?
            Млади сме още и тепърва има още да се радваме и разочароваме.
            Освен това, нали знаеш максимата: "Животът е като виенско колело. Днеска си отгоре, утре отдолу..." и те така...
            Само здраве и живот да е! Нали само това си баеме по цела вечер.
            А, наздраве!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Цецо, кво стана бе? Има някакво недоразумение, не си отивай, помисли си.
              Аз така ти се радвам, имаме си приказката с теб...

Нали знаеш-гневът е лош съветник, помисли, премисли, па пак се яви тук, и кажи наздраве.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Цецо, не се връзвай! Има и такива моменти.
                Ние пак сме си същите тука и настроението между нас винаги го има.
                Наздраве!

Коментар

Пак ли дивотии?! И то в бара! Ами тук си правим кефа с някоя и друга чашка и сладки приказки...
                  Наздраве и само добри думи!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Лоша история
                    От мен лека,
                    Наздраве

Коментар

Айде бееее! Разхлабиха ми се обръчите! Наздраве!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Айде де! Днес се запознах с Малкия Румба. Много добро дете. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          А... кога ще..... ъъъ... ставаме братя, така да се каже...? Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            А... кога ще..... ъъъ... ставаме братя, така да се каже...? Наздраве!
                            Винаги. Само дето пътуването и нощуването на друго място са ми проблем. Пътуването - по-малък, нощуването - много голям. А побратимяването мисля, няма да е кратък ритуал.
                            Та остава значи да измислим компромисен вариант или да се надяваме някой събор да е по-близо до home, sweet home. Наздраве, братко мой! И...........Венсеремос!

Коментар

Винаги. Само дето пътуването и нощуването на друго място са ми проблем. Пътуването - по-малък, нощуването - много голям. А побратимяването мисля, няма да е кратък ритуал.
                              Та остава значи да измислим компромисен вариант или да се надяваме някой събор да е по-близо до home, sweet home. Наздраве, братко мой! И...........Венсеремос!
                              Виж ся! Има и кратка версия. Сядаме тримата: аз, ти и Дядо Поп (той само ще следи за спазването на ритуала). Печем две тавички! Едната (мисля) ще ни отнемемежду 7 и 11 минути (това при прецизно сдъвкване на храната). След което Дядо Поп подписва свидетелството и с другата тава отпразнуваме сродяването тримата! Мисля, че в рамките на 90 минути (понеже Дядо Поп пише бавно) ще сме готови! И така три деня! Наздраве, братко!

Коментар

Да, Румбата наистина е много добро момче и голям пич. Запознахме се на събора .
                                Наздраве, Тишо!
                                Наздраве, Евгени!
                                И на мен ми се беха разсъхнали дъгите, ама ходих да заредя газ и засядам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X