Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Е са, като се замислих: Мчи той, Кольо е земеделец. Т.е. не му е проблем да ни храни и пои до пенсия. Значи, оставаме при него завинаги.
Наздраве.
Той е земеделец, а не животновъд. Или хлебар. Мога да ви покажа как се кара трактора, и денонощно на смени да си заработвате храната. От мен да мине-ще ви пускам на аванта по 50 грама вечер-да кажете наздраве в бара.
Щот ме ошашавихте затуй. Баси, толкова месеца да храня и поя гости, трябва да ограбя банката май...
Той е земеделец, а не животновъд. Или хлебар. Мога да ви покажа как се кара трактора, и денонощно на смени да си заработвате храната. От мен да мине-ще ви пускам на аванта по 50 грама вечер-да кажете наздраве в бара.
Ама нета вие ще си го плащате, да знаете.
Айде сега наздраве.
Коле, никой не е казал, че няма да помагаме! Тя тая Витара от трима още по-лесно ще се чупи! Па и мечките....
Наздраве!
Тишо, внимавай, щото м/у събора в Приморско и кемпер-събора в Габровсия балкан, имам 3 свободни дни. Които мисля да ги изкарам в Горна.
Наздраве.
Браво! Аз па тъкмо мислех тогава да съм по Софията, пууу как се разминахме... Е ма нищо - ще ви изчакам с Гената да се върнете от Колю и да донесете поне по една две мечи кожи и по три каци с мед за греяната ракийка и ще ви погостувам................................................една - две години.
Браво! Аз па тъкмо мислех тогава да съм по Софията, пууу как се разминахме... Е ма нищо - ще ви изчакам с Гената да се върнете от Колю и да донесете поне по една две мечи кожи и по три каци с мед за греяната ракийка и ще ви погостувам................................................една - две години.
Наздравенсеремоси!
Tц, тц, тц! Ние пот, мъка..., а той - мечата кожа на готово за пред каминката... Ама... айде наздраве!
Коментар