Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Ееее, Лъчо, ти си ги шашнал беПървоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеИма бре даже стигнахме до консенсус,имам половин година безплатен нет и обещание че ако прекъсне ще имам още половин година

Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Постарах се вЕрвай миПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеЕеее, Лъчо, ти си ги шашнал бе
Ама това на нищо не прилича,имаше едно време такива игри "Тука има тука нема",та така и моя Нет
Просто трябваше да направя нещо

Коментар
-
Аз бях питала за неограничено време ИМАНЕ или неограничено време НЯМАНЕ на Интернет се плаща за месец? И след като не ми отговориха, оплаках се на Макса и след не повече от седмица бяхме с нов доставчикПървоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеПостарах се вЕрвай ми
Ама това на нищо не прилича,имаше едно време такива игри "Тука има тука нема",та така и моя Нет
Просто трябваше да направя нещо

Коментар
-
Аз държа на традициите и се отказвам последен,така че ше го сменя чак когато тия фалиратПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеАз бях питала за неограничено време ИМАНЕ или неограничено време НЯМАНЕ на Интернет се плаща за месец? И след като не ми отговориха, оплаках се на Макса и след не повече от седмица бяхме с нов доставчик

Коментар
-
Знаем, знаем: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...19&postcount=6 (от тук: Изневерявате ли?)Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнениеА защо не флирта е хубаво нещо и ти вдига самочуствието .Аз лично харесвам да флиртувам и да го правят с мен .
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Да почерпиш майкаПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеТцтцтцт...... Zorka утвърден участник....... гледам и не вярвам
Наздраве!
Коментар
-
Цяла вечер това правя......Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеДа почерпиш майка
Коментар
-
Пфууу пак съм изпусналПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеЦяла вечер това правя......

Коментар
-
КажИ кво пиешПървоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеПфууу пак съм изпуснал

Коментар
-
Ми една малка рикийкаПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеКажИ кво пиеш
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 30 потребители онлайн. 0 потребители и 30 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар