Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Най-сетне се появихте! : -)

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Откога чакам да се усетиш...
      НаздравеСватко
      Спрямо теб нема как да се отличим с интеУект и красота...А наздраве,Нероне!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Добре дошли на новите пълно правни пиян ки,наздраве.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Спрямо теб нема как да се отличим с интеУект и красота...А наздраве,Нероне!
          Забрави да споменеш и скромност. Нали знаеш, че съм най-скромният на света.

Уф, че е сладко това вино, май тази година ще си го изпия сладко, Не ще да става на истинско вино и това си е. Пък колко му се канех...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не, Марти, нямам рожден ден, но ако искате по ракийка - две в джепето примерно или в
            адашите - звънкайте
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              Марти, Жоро, Деска - утре нещо на живо?
              ??????

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Забрави да споменеш и скромност. Нали знаеш, че съм най-скромният на света.

Уф, че е сладко това вино, май тази година ще си го изпия сладко, Не ще да става на истинско вино и това си е. Пък колко му се канех...
                Ъ...?!Ка тъй няма да става на вино,бе Коле-ужас!Аз следващата седмица се надявам да съм вече с квартира(а не на хотел),където да те приема на гости с 5-6 литра вино...а,ти-не ставало било...?!Нищо-разбрах за едно наистина истинско вино от,което изпих 2 литра и гастрита изобщо не се обади!Който е от региона може да потвърди за виното от избата на ресторант "Левент".
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Айде, Софийската група - утре сбирка в Люлин - в Джепето на Кооперативния пазар или в Адашите на булеварда? Моля и Артефект и МБенз да се изкажат Опа, и Паладин, разбира се
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Айде, Софийската група - утре сбирка в Люлин - в Джепето на Кооперативния пазар или в Адашите на булеварда? Моля и Артефект и МБенз да се изкажат
                    Утре,ама кога,по кое време...?И ни "Джепето" знам ни "Адашите"?Преди малко пристигнах в София,ама в петък рано сутринта пътувам за Девин и надали ще дойда,щото ще ми е"темно",но ако някой има път към Девин може да се видим!
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Айде, Софийската група - утре сбирка в Люлин - в Джепето на Кооперативния пазар или в Адашите на булеварда? Моля и Артефект и МБенз да се изкажат
                      Артефект(Миро) може в момента да се изкаже само неподготвен
                      Иначе , по стар комунистически принцип, гледам да съм по-близо до "масите"
                      Наздраве Вили!!

Коментар

Айде бе, утре правиме ли нещо или ... правиме? Кое избирате?
                        Кръвна група 0+

Коментар

Айде бе, утре правиме ли нещо или ... правиме? Кое избирате?
                          Мен ме отпишете...в немилост съм и без тва...А наздраве!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ей там сте си на една рака разстояние и неможете да се съберете дайте по сериозно.
                            Наздраве

Коментар

Иначе ние ще дойдем да ви организираме
                              Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                                Иначе ние ще дойдем да ви организираме
                                Наздраве
                                Айде де...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X