Забрави да споменеш и скромност. Нали знаеш, че съм най-скромният на света.
Уф, че е сладко това вино, май тази година ще си го изпия сладко, Не ще да става на истинско вино и това си е. Пък колко му се канех...
Ъ...?!Ка тъй няма да става на вино,бе Коле-ужас!Аз следващата седмица се надявам да съм вече с квартира(а не на хотел),където да те приема на гости с 5-6 литра вино...а,ти-не ставало било...?!Нищо-разбрах за едно наистина истинско вино от,което изпих 2 литра и гастрита изобщо не се обади!Който е от региона може да потвърди за виното от избата на ресторант "Левент".
Айде, Софийската група - утре сбирка в Люлин - в Джепето на Кооперативния пазар или в Адашите на булеварда? Моля и Артефект и МБенз да се изкажат Опа, и Паладин, разбира се
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Айде, Софийската група - утре сбирка в Люлин - в Джепето на Кооперативния пазар или в Адашите на булеварда? Моля и Артефект и МБенз да се изкажат
Утре,ама кога,по кое време...?И ни "Джепето" знам ни "Адашите"?Преди малко пристигнах в София,ама в петък рано сутринта пътувам за Девин и надали ще дойда,щото ще ми е"темно",но ако някой има път към Девин може да се видим!
Коментар