Каква вечер. Страхотни новини. Тишо, добре завърнал се! И повече никакви отсъствия. Жули, страхотни новини! Дано всеки ден има все по- добри и по- хубави такива. И аз успях да приспя децата и сядам да ви кажа едно силно нааааааааздраве!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Еее, добра вечер се очертава. Ники проговори, Тишо е отново здрав и сред нас, аз си оправих най-сериозните проблеми по витарата...
Денят се помрачава само от факта, че тъщата ще ни е на гости тази вечер
Ма тя е хубав човек, не мога да кажа нищо лошо за нея.
Наздраве на бара.
Но все пак е тъща...
Сещам се за един стар виц.
-Тате, защо стреляш по баба ?
-За тебе баба, за мене тъща сине. Подай ми следващия пълнител.
Наздраве да е !
ЖЕни нека рожбата ти да продължава да се възтановява и да ви радва все повече!
Тишо това да е последния пък който те отдалечава от радостите в живота.
Е няма да спамя повече че ще напиша думи дето не са за тук.
Наздраве да е!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
За малко да изпусна хубавите поводи тази вечер!! Тишо оцелял,да ни е жив и здрав!! Ники започнал да си иска(а така мойто момче,с вода се започва)!!!Какво по-хубаво!?? Наздраве банда!!Ще ударя една двойна.............. ли..нАда!!!
Спамер!!!
Като маскираш лимонадата с точки мислиш, че ще ни заблудиш, а?
Ма както искаш, само губиш...
Наздраве на компанията.
Абе номер три що го няма?
За малко да изпусна хубавите поводи тази вечер!! Тишо оцелял,да ни е жив и здрав!! Ники започнал да си иска(а така мойто момче,с вода се започва)!!!Какво по-хубаво!?? Наздраве банда!!Ще ударя една двойна.............. ли..нАда!!!
Kъш от тука, спамер такъв! Поне и капни две капки спирт за разтривка на лимонатата! Наздраве!
Да си сам, да си сам, колко да си сам?..
Онези двете малките няма ли ги при теб?
Па това да я няма жената е повод за черпене, не за оплакване.
Наздраве Косьо.
Ще идвате ли на Трявна?
Коментар