Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнение
    Честито и НАЗДРАВЕ на всички Димитровци.....
    Наздраве, ама те вероятно са заседнали на хубави трапези "оф-лайн".
    Нека им пожелаем много хубави неща в живота.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Бе вие само тука ли къркате? Мислех, че ще дойдете на живо.
      Ама и тука си е хубаво.
      Хайде по едно голямо НАЗДРАВЕ.

ПП ЧЕСТИТО на Митаците. Да са живи, здрави, да носят на бой и пиене.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Наздраве пичове пием от вчера започнах с баджанака после се прибрах и се събрахме с Митко Фулдата и се прибра жената по некое време и ни прекъсна ралито и днес утрепаме и едно прасе и закламе едно теле и са съм на туршия с ракия и разреждам с бираНАЗДРАВЕ И утре че ме цепи манерката.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Бе вие само тука ли къркате? Мислех, че ще дойдете на живо.
          Вальо, да знаеш, че след като отправяш такава покана - си запазвам правото, когато имам път към Пловдив - да се видим.
          До тогава - наздраве.

ПП. Сега си погледнах подписа - днес съм имал повод да почерпя - "навършвам" 3 години от регистрацията ми във форума. Наздраве, народе, следващото е от мен.
          Последно редактирано от nickbochev; 26-10-08, 21:50. Причина: послепис

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Вальо, да знаеш, че след като отправяш такава покана - си запазвам правото, когато имам път към Пловдив - да се видим.
            До тогава - наздраве.

ПП. Сега си погледнах подписа - днес съм имал повод да почерпя - "навършвам" 3 години от регистрацията ми във форума. Наздраве, народе, следващото е от мен.
            Ами щом черпиш...Наздраве!Честита ти годишнина.
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

.....ПП. Сега си погледнах подписа - днес съм имал повод да почерпя - "навършвам" 3 години от регистрацията ми във форума. Наздраве, народе, следващото е от мен.
              Всяка почерпка се приема с големи благодарности и надежда за нова.
              Н А З Д Р А В Е Па да изкараш у форума 100-200 зими още!
              .....Вальо, да знаеш, че след като отправяш такава покана - си запазвам правото, когато имам път към Пловдив - да се видим.
              До тогава - наздраве.
              А дано поне ти дойдеш, че КарТеста го чакам от две седмици. Ще си ми добре дошло другарче за биричка.
              Имам подслон и БИРА. Заповядай!!!

НАЗДРАВЕ
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Ха, ето че имало посетители в кръчмата.
                Наздраве, народе и хубава вечер.

Коментар

Айде,наздраве.Няколко дни ме нямаше.Ходих да диджействам в Чепеларе и чак сега се сетих,че имаме колега от там,поне да бяхме пили по едно,ама айде другия път.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Наздраве. Добър вечер. Траял отвори кръчмата отдавна, ама не влизате! Не ви ли се пие!!!

Коментар

ше поркате ли бе тази вечер гадиниииии
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

А бе само мъже ли ша са фалите, ми аз го напиф мъж ми тая вечер заспа преди мен, ама той си е виновен такава скоросмъртница от кайсиики е сварил, как дан си пиине човек, то требе си умрел или да са ти ампутилали обонянието по рождение. А наздраве ви.
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                          А бе само мъже ли ша са фалите, ми аз го напиф мъж ми тая вечер заспа преди мен, ама той си е виновен такава скоросмъртница от кайсиики е сварил, как дан си пиине човек, то требе си умрел или да са ти ампутилали обонянието по рождение. А наздраве ви.
                          По едно време за някаква ракия говореше, ваше производство. Даже исках за дегустация десетина кила, ама не разбрах какво стана! Има ли още от нея?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                            Наздраве. Добър вечер. Траял отвори кръчмата отдавна, ама не влизате! Не ви ли се пие!!!
                            Как да не ми се пие.. Направо ми се вие... Пия... ама антибиотици.

Утешавам се само с факта, че напоследък така стана, че си взех дажбата предварително...

Първоначално реших да се лекувам с концентрати. Добре де, ама те обезводнявали организма. За това си набавях по няколко литра течности чрез бира. Ама и без мезе не става. И с толкова много "болни" около мене на същото лечение....
                            Явно нещо съм объркАл рецептата..
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Аз не пия антибиотици а Каберне със сиренце.А наздраве.

Коментар

Айде да пийнеме,бе хора-а-а-а-а-а.А,тя Доня,нека си прави още реклама на ракията,ама като се натресеме некой ден у Варна нема да остане и капка.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                Питието определя съзнанието....
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X