Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

добро утро днеска май съм първа тука

Коментар

Здравейте,приятни почивни дни и приятно кафе на всички.... и честит празник на именниците днес,и да почерпят

Коментар

Ами добър ден,досега гледах снимки от Грация и Мощ,и така ми стана едно,ама утре ще и разкажа играта на джипката че се залежа цяла седмица
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Добър ден и от мен! Смуквам едно кафенце и вазирам да правим Варшавата на Момчил.
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
            Добър ден и от мен! Смуквам едно кафенце и вазирам да правим Варшавата на Момчил.
            Ииииииииииии после да почерпите яко

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
              добро утро днеска май съм първа тука
              Ранобудница.............сама ли го пиеш това кафе . Аз пък днес нанках до 12.....

Коментар

Добро утро с една конска доза кафе

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                  Добро утро с една конска доза кафе
                  Пак са успа....аз вече съм на манжата

А добро утру

Коментар

Кафе та кафе....и кое му е доброто на утрото......мрачно такова, а мислех да се помотам по кърищата днес. Пък то аха-аха да завали. Ама айде, щом сте казали кафе.......и добро утро да е

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                      Пак са успа....аз вече съм на манжата

А добро утру
                      Нисъм са успала би ,в 6.00 станах

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Кафе та кафе....и кое му е доброто на утрото......мрачно такова, а мислех да се помотам по кърищата днес. Пък то аха-аха да завали. Ама айде, щом сте казали кафе.......и добро утро да е
                      Ти ко ми са пуашиш ,кат видиш малко кал и та фаща шубето ,дан не закъсаш някъде да ти са смеяпук и то няма да вали райчо пекна

Коментар

Нисъм са успала би ,в 6.00 станах

Ти ко ми са пуашиш ,кат видиш малко кал и та фаща шубето ,дан не закъсаш някъде да ти са смеяпук и то няма да вали райчо пекна
                        Ми ай тогава, организирай нещо......па звънни да идвам, да видим кой се пуаши ........ама повеке мръвка земи, от' не съм закусил.....

Коментар

Ми ай тогава, организирай нещо......па звънни да идвам, да видим кой се пуаши ........ама повеке мръвка земи, от' не съм закусил.....
                          Виж сега бих та взела ноо,немога днес ще водим един важен господин в гората на софра ,но другата седмица като боядисаме яйцата ,може да организираме някой ББЮ ,и без туй за хард не може да говорим че се подготвя жипката за кушията на 1 .аз лично ще те поканя ,и разведа из Кичевската гора.

Коментар

Виж сега бих та взела ноо,немога днес ще водим един важен господин в гората на софра ,но другата седмица като боядисаме яйцата ,може да организираме някой ББЮ ,и без туй за хард не може да говорим че се подготвя жипката за кушията на 1 .аз лично ще те поканя ,и разведа из Кичевската гора.
                            Ми така де.........кат не съм важен господин, ще си ходя сам.......поне да знаех къде. Иначе в Крамера и в Редрок винаги съм добре дошъл ама точно сега не ми се ходи там. Май най-накрая ще се замъкна на Хавай, пък каквото-такова

Коментар

Добро утро и приятно кафенце и от мен
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Ми така де.........кат не съм важен господин, ще си ходя сам.......поне да знаех къде. Иначе в Крамера и в Редрок винаги съм добре дошъл ама точно сега не ми се ходи там. Май най-накрая ще се замъкна на Хавай, пък каквото-такова
                                Ако ти трябва софт маршрут на някой беседка кажи ми ,мога да ти препоръчам някой места,не се обиждай срещата е делова,ако не се състой ,веднага звънкам.На Хавай с фронтератя ша каталяса до там

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X