Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Добро да е,ама тука малко фърля къч откъм добрина.Да взема да разлистя Б.Райнов ли...
    Тихомиреееееееее,20-ти дойде-какво хубаво предстои,бе?Времето се смарангяса,а брояча си върви.
    Предстояло му-дрън,дрън.
    ...нощното шкафче,едно от розовия блистер и две от жълтия...С ВОДА!
    Абе ти какво си се сбабичосал? Я малко по-весело... Кво като идва 20-ти - корекции бол, @бал съм я в забраната... И вземи намали малко тия хапчета, хептен се бутна от тях...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Абе ти какво си се сбабичосал? Я малко по-весело... Кво като идва 20-ти - корекции бол, @бал съм я в забраната... И вземи намали малко тия хапчета, хептен се бутна от тях...
      Ако ги намалА,лошо.Може да се закача за джуката и да се метна сам за стръв.Къйт съм симпЪтяга,некоя русалка ще кълве глистея яката.
      На корекциите русалки има ли...,или да си пия илачите?

Коментар

Ако ги намалА,лошо.Може да се закача за джуката и да се метна сам за стръв.Къйт съм симпЪтяга,некоя русалка ще кълве глистея яката.
        На корекциите русалки има ли...,или да си пия илачите?
        Има бе, и русалки, и таласъми, и караконджули, всичко има. Ела и ще видиш.

Коментар

Ха добър ден и на хаирлия!
          Вие двамката къде се стягате да вървите? А съфорумки приемате ли? Няма да сме конкуренция за русалки, таласъмки, караконджулки и пр... - дръжте си ги.
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
            Вие двамката къде се стягате да вървите? А съфорумки приемате ли? Няма да сме конкуренция за русалки, таласъмки, караконджулки и пр... - дръжте си ги.
            Оня не го знам,главата малко"Сингер"-днес може да е Везувий.
            Ако искаш квалитетното ми мнение-задължително е присъствието на сърцати и шетливи моми/те тука захлебих "Данзка"/.Щото нимфи/русалки на каквото калвът-калвът,ама саладжос не правят...
            ...наздраве не викат и чаши не пълнят...
            Welcome!
            Pynrin!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Съфорумките винаги са добре дошли. И да не могат да ловят риба, поне да правят салати и да вдигат наздравици ще могат... Тъй че колкото повече, толкова повече/както казва Мечо Пух/.

Коментар

Съфорумките винаги са добре дошли. И да не могат да ловят риба, поне да правят салати и да вдигат наздравици ще могат... Тъй че колкото повече, толкова повече/както казва Мечо Пух/.
                А,днес бил Тишо/за сега/.
                Ама да ти чета простотиите и да намаля Аповете,пак сакатлък станА.
                Влазох в един рибарски да си купя малко 10-ки,че вчера понакъсах докато дърпам таранки.Куките ясни,само че излязох и с балтон към копчето.3 метрова стъклопласт/втулка с гайка/ и макара 6-ца.
                Голема трЪбЪ ще изляза,в рибарски магазин вече със зашити джобове и намордник ще Улазям.
                Акъл от тебе вече не конЦумирам-влиза ми вътершно,Апчетата са по-тънкана...

Коментар

А,днес бил Тишо/за сега/.
                  Ама да ти чета простотиите и да намаля Аповете,пак сакатлък станА.
                  Влазох в един рибарски да си купя малко 10-ки,че вчера понакъсах докато дърпам таранки.Куките ясни,само че излязох и с балтон към копчето.3 метрова стъклопласт/втулка с гайка/ и макара 6-ца.
                  Голема трЪбЪ ще изляза,в рибарски магазин вече със зашити джобове и намордник ще Улазям.
                  Акъл от тебе вече не конЦумирам-влиза ми вътершно,Апчетата са по-тънкана...
                  Какво пак аз съм ти крив бре?!? Аз ли ти бърках у джобовете да плащам? И какви куки си купи? Аз ползвам Гамакацу, Сасаме и Формакс. Ам тоз стъклопласт и тая макара за кво ти бяха? Нямаш ли си достатъчно? Ама че лакомия , пък на мене си го изкарва... Ей!...

Коментар

Чшшшш,алоооууу модераторитее,пак си превишавате правата..туй данви е рибарски форум, ъ?!

Я марш в кръчмата да пийм,че не остана време

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                      Чшшшш,алоооууу модераторитее,пак си превишавате правата..туй данви е рибарски форум, ъ?!

Я марш в кръчмата да пийм,че не остана време
                      Гррррр.

Гррррр.

Щом и пилетата взеха да ръмжат, и ние ще си лафим за риби. То и без друго май тука са последните свободни зони за лаф моабет...

Коментар

Гррррр.

Гррррр.

Щом и пилетата взеха да ръмжат, и ние ще си лафим за риби. То и без друго май тука са последните свободни зони за лаф моабет...
                        Хахахаха,ти ко,не ми хареса песента ли
                        И по-тихо за свободните зони,че ся ши ни ги отрежат.....
                        Последна покана за бара....

Коментар

Хахахаха,ти ко,не ми хареса песента ли
                          И по-тихо за свободните зони,че ся ши ни ги отрежат.....
                          Последна покана за бара....
                          Напротив, дори вчера я пях на рибите докато зъзнах от студения вятър. Ти пял ли си зъзнейки? Знайш кво чудо е?
                          А за зоните няма да ни отрежат, спокс.

Коментар

А за зоните няма да ни отрежат, спокс.
                            Хвала тебе ГорноOряховецо. Пази ни от лоши мародераторски клавиатури и клавиши [Delete]
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Хвала тебе ГорноOряховецо. Пази ни от лоши мародераторски клавиатури и клавиши [Delete]
                              Тоя не е страшен.....тоя е страшния [BAN]

Коментар

Тоя не е страшен.....тоя е страшния [BAN]
                                А-ха, ето този:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X