Благодаря, Вили.
Тъкмо жена ми си изпи нейното второ за деня (една чаена чаша мляко с "нес").
Поради преминаването към лятното време, нещо ни е обзел мързел и си почиваме.
Привет!
Уффф как ми е кофти...ама хак да ми е...снощи много ги умесих...то не бяха водки не бяха вина, че и за капак бира...
Сега си кротувам и си шмъркам каафето...
Весела, приятна и ползотворна седмица на всички...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Добро утро. Дано да е добро, де. Трябва вече да приключвам с тоя ремонт. Тъкмо реша, че съм свършил, изниква още нещо. Няма край ... Крайния срок е 02.04.2009г. Дотогава НАИСТИНА трябва да приключа. Пожелайте ми успех.
Добро утро. Дано да е добро, де. Трябва вече да приключвам с тоя ремонт. Тъкмо реша, че съм свършил, изниква още нещо. Няма край ... Крайния срок е 02.04.2009г. Дотогава НАИСТИНА трябва да приключа. Пожелайте ми успех.
Ако не приключих, ще трябва да се пазариш за друга плазма
Е,ти пък-следобед не се ли пие кафе,е бира,бира,само на бира ли я караш,бре,симпатяга,дай нещо твърдо,че да опре чак в петите,опа,айде у кръчмата,че ша объркам темата
Е,ти пък-следобед не се ли пие кафе,е бира,бира,само на бира ли я караш,бре,симпатяга,дай нещо твърдо,че да опре чак в петите,опа,айде у кръчмата,че ша объркам темата
Де да знам. Тука следобед, и по сладкарниците не се прави кафе, камо ли някой да го пие
Коментар