А честито на новата кафетерия! Сърбайте си кафенцето тука и да не ви пука за световната финансова криза...

С една дума - кофти...
 С една дума - кофти... 

а добро утро и тука , Тишо неможели да напишеш заглавие КАФЕ НАЗДРАВЕ заглавието
 а добро утро и тука , Тишо неможели да напишеш заглавие КАФЕ НАЗДРАВЕ заглавието 

и ако не ме слушаш ,,,,,,
 и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
 0878 33 81 37 по всяко време
 а добро утро и тука , Тишо неможели да напишеш заглавие КАФЕ НАЗДРАВЕ заглавието Салати няма да мъкнем,у боклуците се ще има нещо за мезене,някой хвърлена найлонка за столче и сме в джаза.
Салати няма да мъкнем,у боклуците се ще има нещо за мезене,някой хвърлена найлонка за столче и сме в джаза. Па като сложим капака нема и да ни гледат изцепките.
Па като сложим капака нема и да ни гледат изцепките. Довечера може да направим една изследователска дегустация с налични ордьоври.
Довечера може да направим една изследователска дегустация с налични ордьоври. 

0878 33 81 37 по всяко време

0878 33 81 37 по всяко времеВ момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар